Arkadaşlar istediğim sistem Apex Legends, Fortnite, PUBG gibi oyunları 1080p'de 144 Hz monitör ile akıcı, stabil ve hatasız şekilde oynayabilmek.
Bu tarz oyunlarda en yüksek ayarlarda değilde gölgeler vs. gibi gereksiz efektleri düşürerek 150 FPS garanti almak için gerekirse işlemciye en iyi overclock seçeneğini sunan anakartı tavsiye etmenizi istiyorum.
Ekran kartı kısmında AMD önermenizi istemiyorum çünkü oyunlarda sağlıklı bir şekilde çalışmadığını düşünüyorum yoksa kafamdaki ekran kartı RX 590 Nitro plus'tı.
Forumdaki arkadaşlar RX 570-590 arası ekran kartlarında "Apex Legends" oyununda atmalar, donmalar ve ani FPS düşüşlerinden bahsediyorlar ben de dolayısıyla çekiniyorum.
Kafamda belirli bir fiyat aralığı yok en fazla 7.500 liraya kadar çıkabilirim.
Sistemi toplarken kasa görüntüsünden tutunda gereksiz özellikte sistemleri ayıklayıp en uygun fiyatı çıkarırsanız çok sevinirim ışık falan meraklısı değilim serin olsun sistem yeterli.
Bu tarz oyunlarda en yüksek ayarlarda değilde gölgeler vs. gibi gereksiz efektleri düşürerek 150 FPS garanti almak için gerekirse işlemciye en iyi overclock seçeneğini sunan anakartı tavsiye etmenizi istiyorum.
Ekran kartı kısmında AMD önermenizi istemiyorum çünkü oyunlarda sağlıklı bir şekilde çalışmadığını düşünüyorum yoksa kafamdaki ekran kartı RX 590 Nitro plus'tı.
Forumdaki arkadaşlar RX 570-590 arası ekran kartlarında "Apex Legends" oyununda atmalar, donmalar ve ani FPS düşüşlerinden bahsediyorlar ben de dolayısıyla çekiniyorum.
Kafamda belirli bir fiyat aralığı yok en fazla 7.500 liraya kadar çıkabilirim.
Sistemi toplarken kasa görüntüsünden tutunda gereksiz özellikte sistemleri ayıklayıp en uygun fiyatı çıkarırsanız çok sevinirim ışık falan meraklısı değilim serin olsun sistem yeterli.
- İşlemci: i5-9600k
- Anakart : z370 ya da z390 serisi size bırakıyorum hangisini yeterli görürseniz.
- RAM: 16 GB olması önemli benim için gerisini size bırakıyorum anakartla uyumlu olması önemli.
- Ekran kartı: 1080p'de 150 FPS garanti aldırabilicek bir model istiyorum. Nvdia tercihim merakla bekliyorum tavsiyelerinizi.
- SSD: Samsung SSD 970 EVO 500GB düşünüyorum.
- HDD: Düşünmüyorum fakat fiyatı düşürmek için önerilerinize açığım SSD ve HDD kısmında.
- Kasa: Işıklı falan olması önemli değil ve en iyi fiyat performans sisteme yetebilecek 80 plus güç kaynağıyla birlikte serin bir kasa düşünüyorum.
- Monitör: Samsung LC24FG73FQMXUF (C24FG73) düşünüyorum.
Son düzenleme: