E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.768 Makaleler 4 Çözümler 10 28 Ekim 2023 #11 uguratakan dedi: 16 RAM size yetiyor mu bilmiyorum ama bana yetmiyor. Sadece oyun oynamıyorum yazılım da yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun için konuşmuştum. Siz bilirsiniz bence sabredip daha iyisini almak daha iyi, aceleye gerek yok gibi.
uguratakan dedi: 16 RAM size yetiyor mu bilmiyorum ama bana yetmiyor. Sadece oyun oynamıyorum yazılım da yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun için konuşmuştum. Siz bilirsiniz bence sabredip daha iyisini almak daha iyi, aceleye gerek yok gibi.
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 28 Ekim 2023 #12 emirhannk dedi: Oyun için konuşmuştum. Siz bilirsiniz bence sabredip daha iyisini almak daha iyi, aceleye gerek yok gibi. Genişletmek için tıkla... Sürekli fiyatlar artıyor. Elinde parası erir sadece. Ayrıca elindeki RAM uyumlu değil kardeşim DDR5 için.
emirhannk dedi: Oyun için konuşmuştum. Siz bilirsiniz bence sabredip daha iyisini almak daha iyi, aceleye gerek yok gibi. Genişletmek için tıkla... Sürekli fiyatlar artıyor. Elinde parası erir sadece. Ayrıca elindeki RAM uyumlu değil kardeşim DDR5 için.
E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.768 Makaleler 4 Çözümler 10 28 Ekim 2023 #13 ProximusTwo dedi: Sürekli fiyatlar artıyor. Elinde parası erir sadece. Ayrıca elindeki RAM uyumlu değil kardeşim DDR5 için. Genişletmek için tıkla... Hayır demek istediğim şuydu hocam, işlemci ile anakartı alıp sonrasında RAM alsın.
ProximusTwo dedi: Sürekli fiyatlar artıyor. Elinde parası erir sadece. Ayrıca elindeki RAM uyumlu değil kardeşim DDR5 için. Genişletmek için tıkla... Hayır demek istediğim şuydu hocam, işlemci ile anakartı alıp sonrasında RAM alsın.
uguratakan Megapat Katılım 4 Temmuz 2016 Mesajlar 742 Çözümler 4 Yer visor01 @ istikram. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mobil Uygulama Geliştirici 28 Ekim 2023 #14 emirhannk dedi: Hayır demek istediğim şuydu hocam, işlemci ile anakartı alıp sonrasında RAM alsın. Genişletmek için tıkla... Tamam bana bir maliyet çıkartabilir misiniz? CPU+RAM+Anakart
emirhannk dedi: Hayır demek istediğim şuydu hocam, işlemci ile anakartı alıp sonrasında RAM alsın. Genişletmek için tıkla... Tamam bana bir maliyet çıkartabilir misiniz? CPU+RAM+Anakart
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 28 Ekim 2023 #15 emirhannk dedi: Hayır demek istediğim şuydu hocam, işlemci ile anakartı alıp sonrasında RAM alsın. Genişletmek için tıkla... RAM'i alana kadar kullanamayacak ama bilgisayarı. uguratakan dedi: Tamam bana bir maliyet çıkartabilir misiniz? CPU+RAM+Anakart Genişletmek için tıkla... AMD Ryzen 5 7500F 3.7GHz (Turbo 5.0GHz) 6 Core 12 Threads 38MB Cache AM5 İşlemci - Tray | Teknobiyotik En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi... www.teknobiyotik.com Amazon.com.tr Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11 Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com
emirhannk dedi: Hayır demek istediğim şuydu hocam, işlemci ile anakartı alıp sonrasında RAM alsın. Genişletmek için tıkla... RAM'i alana kadar kullanamayacak ama bilgisayarı. uguratakan dedi: Tamam bana bir maliyet çıkartabilir misiniz? CPU+RAM+Anakart Genişletmek için tıkla... AMD Ryzen 5 7500F 3.7GHz (Turbo 5.0GHz) 6 Core 12 Threads 38MB Cache AM5 İşlemci - Tray | Teknobiyotik En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi... www.teknobiyotik.com Amazon.com.tr Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11 Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com