i5 9600K Sisteme Ekran Kartı Önerisi

Vinsinity

Megapat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci - Yazılım
Elimde hali hazırda sistemde kurulu 1080 Ti var. Bu ekran kartını küçük kuzenim doğum gününde ısrarla hediye olarak istedi. Yaklaşık 20-25 gün sonra doğum günü var ve ben de açıkçası vermeyi düşünüyorum. Hazır seçim gelmeden dolar dalgalanmaya başlamadan kendime de bir ekran kartı alayım diyorum. Aynı kartı almak istemiyorum eskisini ver aynı kartı yeniden tak çok etik gelmedi bana. Bu yüzden ekran kartı arayışına geçtim. 2060, 2070 gibi kartlara yöneldim ama okuduğum ve izlediğim kadarı ile benim 1080 Ti bunlardan daha verimli şu durumda. Nasıl bir ekran kartı seçmeliyim ki performansı beni tatmin etsin? Bütçede herhangi bir sınır veya başka bir şey yok ama gidip 8-9 bin olmasın, 1-2 bin de olmasın.

Not: Online oyun ve Render için kullanıyorum bilgisayarı. (Render işi texture, video ve vektörel büyük boyutlu çizimler için)

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 1080 Ti daha güçlü belirttiğiniz kartlardan. RTX 2080'in RT olmayan versiyonu gibi düşünün.
GTX 1080 Tİ'ı elinizde tutup kuzeninize bir kart almanız daha mantıklı olur. Mesela GTX 1660 veya Ti.

Hazır bütçe varken bence RTX 2080 alın.

İki kart arasındaki performans farkı:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bencede kuzeninize 1660 ti bandinda bi kart hediye edebilirsiniz. 1080 ti hediye edilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…