hsagdiccc Femtopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar selamlar, yeni bilgisayar topladim OC yapmayi dusunmuyorum. Şu an halihazirda bir sogutucum var, yeni sogutucu almama gerek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Nisan 2021
Arkadaşlar selamlar, yeni bilgisayar topladim OC yapmayi dusunmuyorum. Şu an halihazirda bir sogutucum var, yeni sogutucu almama gerek var mı?
serdarim35 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Haziran 2016 Mesajlar 1.596 Çözümler 7 Yer Afyonkarahisar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yurtiçi Kargo- Operatör 6 Nisan 2021 #2 hsagdiccc dedi: Arkadaşlar selamlar, yeni bilgisayar topladim OC yapmayi dusunmuyorum. Şu an halihazirda bir sogutucum var, yeni sogutucu almama gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Stok soğtucular bir süre sonra iş göremez duruma geliyorlar eğer imkanınız varsa değiştirmenizi tavsiye ederim Sıvı Soğutma yada hava soğutma tercihiniz hangisinden yanadır? Ayrıca bütçe'de belirtiniz.
hsagdiccc dedi: Arkadaşlar selamlar, yeni bilgisayar topladim OC yapmayi dusunmuyorum. Şu an halihazirda bir sogutucum var, yeni sogutucu almama gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Stok soğtucular bir süre sonra iş göremez duruma geliyorlar eğer imkanınız varsa değiştirmenizi tavsiye ederim Sıvı Soğutma yada hava soğutma tercihiniz hangisinden yanadır? Ayrıca bütçe'de belirtiniz.
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.332 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #3 Anakart nedir?
Kuzeyyyyyys Centipat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 987 Yer hip hop dans yapıyom çokda eğleniyom Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dansçıyım ben galiba 6 Nisan 2021 #5 hsagdiccc dedi: Arkadaşlar selamlar, yeni bilgisayar topladim OC yapmayi dusunmuyorum. Şu an halihazirda bir sogutucum var, yeni sogutucu almama gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Bütçe belirtir misiniz anakart, ve kasada ?
hsagdiccc dedi: Arkadaşlar selamlar, yeni bilgisayar topladim OC yapmayi dusunmuyorum. Şu an halihazirda bir sogutucum var, yeni sogutucu almama gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Bütçe belirtir misiniz anakart, ve kasada ?
F F16C Decapat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 2.150 Makaleler 2 Çözümler 12 6 Nisan 2021 #6 Elinizdeki soğutma nedir? Ayrıca kasa ve bütçe de belirtmeniz iyi olur.
G GodsLonelyMan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 1.335 Çözümler 10 Yer Samsun-Havza-Kocapınar Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 5 1600AF Sapphire Pulse Rx 580 8gb OC Kingston Hyperx Fury 8X2 3200mhz rgb Adata SU630 240GB WD BLUE 1TB 7200RPM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Nisan 2021 #7 Artics Freezer 34 esport.
K KoltuktakiElektarlar Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.478 Makaleler 2 6 Nisan 2021 #8 SE-234. Bütçeniz varsa. Yoksa da SE-224-XT @BerkayZ87 @RPM
3 304191 Hectopat Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 4.927 Makaleler 1 Çözümler 7 6 Nisan 2021 #9 9600K ile normal şartlarda soğutucu gelmiyor. Elinizdeki soğutucu işlemciyi etkili bïr şekilde soğutuyorsa ve ses sizi rahatsız etmiyorsa masraf yapmanıza gerek yok.
9600K ile normal şartlarda soğutucu gelmiyor. Elinizdeki soğutucu işlemciyi etkili bïr şekilde soğutuyorsa ve ses sizi rahatsız etmiyorsa masraf yapmanıza gerek yok.
serdarim35 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Haziran 2016 Mesajlar 1.596 Çözümler 7 Yer Afyonkarahisar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yurtiçi Kargo- Operatör 6 Nisan 2021 #10 Konuyu açıp cevapsız bırakanlara uyuz oluyorum. Laf olsun diye konu açıyorlar sanırım sinir bozucu bir durum.
Konuyu açıp cevapsız bırakanlara uyuz oluyorum. Laf olsun diye konu açıyorlar sanırım sinir bozucu bir durum.