Bilgisayar konusunda çok bilgim yok. O yüzden sizlere danışmak istedim. Teknobiyotik'ten PC toplamaya karar verdim. Kasa ve SSD eksik şu an. Onlara karar vermedim henüz. Alma amacım oyun oynamak. Bütçeme de uygun. Sizce nasıl?
Sadece oyun oynayacaksan islemciden kisip ekran kartina yüklenmeni öneririm. Ekstra olarak islemci ve anakart secimi dengesiz olmus. Benim önerim i5 8400, H veya B chipset 8. nesil bir anakart ve yaninada RTX 2060.
Sadece oyun oynayacaksan islemciden kisip ekran kartina yüklenmeni öneririm. Ekstra olarak islemci ve anakart secimi dengesiz olmus. Benim önerim i5 8400, H veya B chipset 8. nesil bir anakart ve yaninada RTX 2060.
Bilgisayar konusunda çok bilgim yok. O yüzden sizlere danışmak istedim. Teknobiyotik'ten PC toplamaya karar verdim. Kasa ve SSD eksik şu an. Onlara karar vermedim henüz. Alma amacım oyun oynamak. Bütçeme de uygun. Sizce nasıl?
Öyle birşey demek yanlış olur. İllaki itopya tavrınızdan vazgeçin artık zaten arkadaş azıcık bilgisi varsa fiyatlar konusunda araştırma yapacağını bilir.
Bu yaptığınız reklamcılığı giriyor ve insanları yanlış yönlendirmeye.
Benim önerim:
2600x
Asus b450 tuf
Rtx 2060(3 canlı modellere.bakabilirsiniz.)
16gb Corsair vengance 3000mhz 8+8 ram
Samsung 970 Evo 250gb
1 TB WD Blue HDD
600w silverstone psu
Phanteks p300, p400, p400s, nxht s340, h500, cooler master hb511 bunlar arasından beğendiğin.
Eğer bütçeyi aşarsa tahminimce aşıyor ama SSD yı çıkartın sonra eklersiniz.