Çözüldü i5 9600K ve GTX 1080 sisteme kasa önerisi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Eleman

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben bir sistem kurdum kendime. Buna uygun kasa ve PSU önerileri bekliyorum. Bunlar için bir bütçe sınırlamam yok. Ayrıca 16 GB RAM bu sistem için yeterli mi veya az mı belirtirseniz sevinirim. Sistem:
  • Ekran kartı: NVIDIA GTX 1080
  • Işlemci: Intel Core i5-9600K 3.7GHz
  • SSD: Samsung 970 Pro NVMe PCI-e M.2 512 GB
  • RAM: Corsair Vengeance LPX DDR4 3200 C16 2X8GB
  • HDD: Seagate Barracuda 2TB (2016)
  • Anakart: MSI MAG Z390 Tomahawk
Not 1: Eğer önerdiğiniz kasada soğutucu varsa lütfen belirtiniz. Kasayı kararlaştırdıktan sonra soğutucu arayacağım.

Not 2: PSU için asıl merak ettiğim en az kaç W olması gerektiğidir. Marka önerisi isteğinize kalmış.

16GB RAM yeterlidir. PSU kaliteli 600W olsun yeterlidir. Herkese önerdiğim; CoolerMaster MasterBox MB511 650W 80+ RGB 3x120mm Fanlı Fiyatı bu güzel kasayı tavsiye ederim. Yeterli PSU'su da var. Soğutucu derken o kısmı tam anlayamadım. İşlemci soğutucu mu istiyorsunuz?

NOT: Bu kasa 165mm'e kadar yüksekliğe sahip hava soğutucular için uygundur. Bütçe var ise sessizlik olarak kral ve evladiyelik olan şunu öneririm; Be Quiet! BK021 DARK ROCK 4 Kule Tipi intel/AMD Cpu Soğutucu

Bu kadar bile para vermenize aslında gerek yok; Freezer 34 DUO da son derece yeterli ve bence sessiz.

16GB RAM yeterlidir. PSU kaliteli 600W olsun yeterlidir. Herkese önerdiğim; CoolerMaster MasterBox MB511 650W 80+ RGB 3x120mm Fanlı Fiyatı bu güzel kasayı tavsiye ederim. Yeterli PSU'su da var. Soğutucu derken o kısmı tam anlayamadım. İşlemci soğutucu mu istiyorsunuz?

NOT: Bu kasa 165mm'e kadar yüksekliğe sahip hava soğutucular için uygundur. Bütçe var ise sessizlik olarak kral ve evladiyelik olan şunu öneririm; Be Quiet! BK021 DARK ROCK 4 Kule Tipi intel/AMD Cpu Soğutucu

Bu kadar bile para vermenize aslında gerek yok; Freezer 34 DUO da son derece yeterli ve bence sessiz.
Soğutucular ve kasa için için teşekkür ederim. Peki şu PSU kalite olarak iyi midir? https://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-smart-rgb-80plus-600w-guc-kaynagi.html

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı