i5 9600K ve GTX 1660 sistem nasıldır?

Nashtic

Centipat
Yer
Aincrad
Merhabalar,

Uzun süre sonra sonunda masüstü PC toplamaya giriştim ve aşağıda yazdığım bileşenlerden bir sistem toplamama az kaldı. (Parça parça aldığım için)

İşlemci: Intel i5-9600K Unlocked Base Clock 3.7Ghz
Anakart: ASUS Prime B365M-A 2666Mhz
RAM: Corsair LPX Vengance (2x8 Dual) 3000Mhz
PSU: Corsair CP-9020211-EU CV650 80+ Bronz 650W Güç Kaynağ
Ekran Kartı: MSI GTX 1660 6GB GDDR5
Hava Soğutma: Cooler Master Hyper 212 LED
Kasa: MSI VAMPIRIC 010M ATX Gaming RGB Bilgisayar Kasa
HDD: WD Blue 1TB 7200Rpm 64Mb Cache

Sizce nasıl olmuş? Gaming ve kullandığım adobe programları için gayet yeterli olduğunu düşünüyorum.
Toplamda 6 - 7K arası bir maliyete denk gelecek gibi.

Aboooow, o nasıl fiyat öyle 1660 sistem için.
Birazdan mesajımı editleyip size bir sistem toplayacağım. İntel/Nvidia zorunlu mu?

Aboooow, o nasıl fiyat öyle 1660 sistem için.
Birazdan mesajımı editleyip size bir sistem toplayacağım. İntel/Nvidia zorunlu mu?
Yani tercihim Nvidia ve Intel yönünde, biraz ondan dolayı da fiyat yükseliyor. AMD işlemci ve anakartlarının fiyatları daha uygun bunlara göre tabi. Fakat AMD önerilerinize de açığım ve merak ediyorum. Toplu para elime bir türlü geçmediği için mecbur parça parça alma durumunda kaldım, geri dönmem zor bundan sonra Henüz PSU, Soğutucu ve Kasayı almadım, bunlar açısından da fiyatı düşürebilecek önerileriniz olursa sevinirim.

Son düzenleme:
.
.
.
Bu sistem daha iyi.

Yani tercihim Nvidia ve Intel yönünde, biraz ondan dolayı da fiyat yükseliyor. AMD işlemci ve anakartlarının fiyatları daha uygun bunlara göre tabi.
Olsun, intel de olsa o fiyata daha kuvvetli bir sistem toplanabilir.
2 tane.
GTX 1660 neresi, RTX 2060S neresi .
Bütçeyi zorlarsa İtopya'da 2800TL'ye RTX 2060 var.

Adamın 7K parası var ve sen 1650 Super öneriyorsun.

Aslında evet bu attığınız gaming için çok daha iyi olurmuş şimdi biraz iş işten geçmiş gibi oldu, tavsiyeleriniz için teşekkürler. Bu arada xigmatek'in psuları konusunda fikriniz var mı? Biraz sorunlu oluyorlarmış diye okumuştum.

Son düzenleme:
Topladığınızı bilseydim atmazdım .
Xigmatek genel olarak iyi PSU'lar üretiyor diye biliyorum ama model olarak pek fikrim yok.
Bazı modellerinin sorunlu olduğunu ben de duymuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…