D drocco Hectopat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 579 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 12 Ekim 2020 #1 i5 9600K için bu soğutucu iş görür mü? MSI Core Frozr L Oyuncu İşlemci Soğutucusu Fiyatı MSI Core Frozr L Oyuncu İşlemci Soğutucusu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Ben kendim bendekini söküp bunu takabilir miyim? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2020-10-12 101949.jpg 275,8 KB · Görüntüleme: 71 Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ekim 2020
i5 9600K için bu soğutucu iş görür mü? MSI Core Frozr L Oyuncu İşlemci Soğutucusu Fiyatı MSI Core Frozr L Oyuncu İşlemci Soğutucusu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Ben kendim bendekini söküp bunu takabilir miyim?
O OVERLOKÇU Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 946 Çözümler 7 12 Ekim 2020 #2 Takabilirsiniz ancak fazla OC yapmayacaksanız elinizdeki soğutucu yeterlidir.
D drocco Hectopat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 579 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 12 Ekim 2020 #3 OVERLOKÇU dedi: Takabilirsiniz ancak fazla OC yapmayacaksanız elinizdeki soğutucu yeterlidir. Genişletmek için tıkla... 5.0 yapıyorlar internette bu yeterli olur mu?
OVERLOKÇU dedi: Takabilirsiniz ancak fazla OC yapmayacaksanız elinizdeki soğutucu yeterlidir. Genişletmek için tıkla... 5.0 yapıyorlar internette bu yeterli olur mu?
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.207 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2020 #4 Fazla pahalı onun yerine bunu alın. ARCTIC ACFRE00056A Freezer 34 eSports CPU Soğutucu, Siyah/Kırmızı : Amazon.com.tr ARCTIC ACFRE00056A Freezer 34 eSports CPU Soğutucu, Siyah/Kırmızı : Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Tabii elinizdeki soğutucu ile de OC yapılabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ekim 2020
Fazla pahalı onun yerine bunu alın. ARCTIC ACFRE00056A Freezer 34 eSports CPU Soğutucu, Siyah/Kırmızı : Amazon.com.tr ARCTIC ACFRE00056A Freezer 34 eSports CPU Soğutucu, Siyah/Kırmızı : Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Tabii elinizdeki soğutucu ile de OC yapılabilir.
O OVERLOKÇU Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 946 Çözümler 7 12 Ekim 2020 #5 Hocam 5.0 çıkarmak için sıvı soğutucuya falan gerek hem de performans artışına değmez çünkü hem çok ısınır hem de çok sesli çalışır.
Hocam 5.0 çıkarmak için sıvı soğutucuya falan gerek hem de performans artışına değmez çünkü hem çok ısınır hem de çok sesli çalışır.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.253 Makaleler 42 Çözümler 274 12 Ekim 2020 #6 OC yaparsınız ama anakart ve sogutucu yanında işleminin silikon kalitesi de önemli. Ayrıca bu atacağım soğutucu daha iyi. Scythe Fuma 2 CPU Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Scythe Fuma 2 CPU Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com
OC yaparsınız ama anakart ve sogutucu yanında işleminin silikon kalitesi de önemli. Ayrıca bu atacağım soğutucu daha iyi. Scythe Fuma 2 CPU Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Scythe Fuma 2 CPU Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com
55superx Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 13.950 Makaleler 2 Çözümler 77 12 Ekim 2020 #7 drocco dedi: i5 9600K için bu soğutucu iş görür mü? MSI Core Frozr L Oyuncu İşlemci Soğutucusu Fiyatı MSI Core Frozr L Oyuncu İşlemci Soğutucusu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Ben kendim bendekini söküp bunu takabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Elindeki soğutucu gayet yeterli olur. Bence yenisine gerek yok.
drocco dedi: i5 9600K için bu soğutucu iş görür mü? MSI Core Frozr L Oyuncu İşlemci Soğutucusu Fiyatı MSI Core Frozr L Oyuncu İşlemci Soğutucusu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Ben kendim bendekini söküp bunu takabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Elindeki soğutucu gayet yeterli olur. Bence yenisine gerek yok.
D drocco Hectopat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 579 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 12 Ekim 2020 #8 İkisi arasındaki farklar ne peki benimkiyle MSİ arasındaki? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
İkisi arasındaki farklar ne peki benimkiyle MSİ arasındaki? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.253 Makaleler 42 Çözümler 274 12 Ekim 2020 #9 Karşılaştırma listesini görmüyoruz, modelini yazın lütfen.
D drocco Hectopat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 579 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 12 Ekim 2020 #10 COOLER MASTER Hyper 212 LED 120mm İşlemci Hava Soğutucu Vs MSI Core Frozr L 120mm İşlemci Hava Soğutucu Arasındaki fark nedir?
COOLER MASTER Hyper 212 LED 120mm İşlemci Hava Soğutucu Vs MSI Core Frozr L 120mm İşlemci Hava Soğutucu Arasındaki fark nedir?