i5 9600K ve MSI GTX1660 Super Gaming X darboğaz sorunu

Güzel kardeşim bunun ürün markasıyla ne alakası var, sen direk intel'i yargılamaya gelmişsin sende biliyorsun 9600k kötü bir işlemci değil.
Evet öyleymiş gerçekten saolun.
Format atıp temiz kurulum yapıldı sorun düzeldi öneri için saolun.
Kusura bakmayın Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands oyunun ta kendisi.
Oynadığım oyunu 1 hafta öncesine kadar %50 civarı işlemci kullanımıyla oynuyordum birden bire ne oldu bende anlamadım, neyse sorun çözüldü çok şükür.
Haklısınız sorun düzeldi.
İ5 9400F ile Gtx 1660 Super kullanıyorum bende bile darboğaz yapmıyor, sende yapması neredeyse imkansız.
Sorun düzeldi saolun.
Inteli pek sevmem ama 9600K ve 4.9GHz bir işlemci bırakın 1660 süper kartı 2060 süper bile besleyebilir. Bence sorun başka bir yerde.
Sorun düzelmiştir saolun.
OC testlerini yapmıştım ama test yapılsada her oyunda stabil olmuyor, oyundan atma dediğiniz gibi olabilir bilgilendirme için saolun.
Millet, Intel'i gömmeye yer arıyor. Hangi oyunda bu problem var? Isı değerlerin nasıl? Sürücülerin ve Windows'un güncel mi?
Üstad, her insan bir olmuyor malesef yardıma gelende oluyor çamur atmaya gelende neyse sorun çözüldü kardeşim saol.

Banlayarak cevap hakkı vermediğin için seni tebrik ederim;
1) Ben Intel'i kötülemedim zaten belirttim o darboğaz yapabilecek bir kart değil dedim.
2) Monitör yerine işlemci değiştirmesini tavsiye ettim bunu yaparken sorun üstte yazdığım şeylerde değilse dedim bende biliyorum normal şartlarda darboğaz yapmayacağını.
1660S ile 2K monitör kullanmanın mantıksız olduğunu anlatmak için öyle bir cümle kurdum ve ban yiyerek cevap hakkım elimden alındı.
Technopat benim için bitmiştir düşüncelerimi rahat rahat yazamayacağım yerde işim olmaz.

Herhangi bir parça değiştirmesine gerek yok, sistem uyumlu. Sadece bir sorun var ve bu sorunu çözmesi gerekiyor. Monitör ya da işlemci değiştirmesine gerek yok.

Yazdığınız mesajda darboğaz yapabilieceği anlamı çıkıyor. Intel'ciler kızacak, 6/6 bir işlemci vs gibi ifadelerden dolayı. Bu tür konulara girip kafa karıştırmaya gerek yok. 9600K oyunlar için piyasadaki en iyi işlemcilerden birisi şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…