FSP iyi markadır, güvenebilirsiniz. Pure Rock öneririm soğutucu olarak. 155mm yüksekliğinde. Kasaniza sığar mı bilmiyorum boyutlarını kontrol edersiniz.
40 CM GPU desteğiyle o kasaya piyasadaki tüm ekran kartları sığar. Soğutucu 160 MM derinlik istiyor kasa 167 MM derinliğe sahip yani onun da sorunsuz sığması gerekir.
Heh aradığım yardımın bir kısmı buydu çok teşekkür ediyorum. Peki siz ne diyosunuz kasa ve PSU hakkında. Birde inventustan başka yerde bulamadım onlarında deposunda yok gözüküyor salı kargoda diyor sitede. İnventustan ilk alışverişim bir sıkıntı yaşar mıyım ?
Inventus internet alışverişinde diğer sitelere nazaran daha güvenilir sitedir. Sorunsuz diyemem çünkü böyle bir alışveriş sitesi yok. Hepsinde illaki sorun çıkıyor. Kasa ayrı PSU ayrı başka tercihte bulunabilirsin.
İlk amacım o şekildeydi ikisini de ayrı ayrı almak. Ama daha hesaplı bir kombinasyon yapamadım. Bütün parçalar uzun süredir belliydi. Kasa ve PSU içinden çıkamıyorum kaç gündür.
Inventus internet alışverişinde diğer sitelere nazaran daha güvenilir sitedir. Sorunsuz diyemem çünkü böyle bir alışveriş sitesi yok. Hepsinde illaki sorun çıkıyor. Kasa ayrı PSU ayrı başka tercihte bulunabilirsin.