i5 9600K ve RTX 2070 Sistem Toplama

Agar

Centipat
sistem.png

1) Böyle bir sistem topladım. Eksiği fazlası var mı, neler önerirsiniz?
2) Bu sisteme ayrıca şöyle bir monitör düşünüyorum. ASUS 24" VG248QE 1ms 144Hz Full HD HDMI+DP 3D Gaming Monitör - Vatan Bilgisayar

Not: Monitör bütçem en fazla 2000 TL. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Toplam 12.100tl yaptı 100tl aştı bütçenizi ama daha iyi oldu.
Edit: Ayrıca 12000 tl sadece sistem bütçesi mi?. Monitör dahil mi yani bu fiyata yoksa ayrı mı?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    49 KB · Görüntüleme: 111
  • Adsız2.png
    Adsız2.png
    39,1 KB · Görüntüleme: 104
  • Adsız3.png
    Adsız3.png
    36,1 KB · Görüntüleme: 67
  • Adsız5.png
    Adsız5.png
    130,5 KB · Görüntüleme: 124
  • Adsız6.png
    Adsız6.png
    39,5 KB · Görüntüleme: 57
Kullanıyorum bunu da araştırmalısın bence:
Freesync, düşük giriş gecikmesi, yansımasız ekran, titreşimsiz ekran, LFC, yüksekliği ayarlanabilir stand, RTX 2060 ekran kartımda Gsync sorunsuz kullanıyorum.
Teknoseyir veya Technopat incelemesi de mevcut.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Toplam 12.100tl yaptı 100tl aştı bütçenizi ama daha iyi oldu.
Edit: Ayrıca 12000 tl sadece sistem bütçesi mi?. Monitör dahil mi yani bu fiyata yoksa ayrı mı?
Biraz geç cevap veriyorum, öncelikle kusura bakmayın. Sistemi ayrı ayrı yerlerden değil de vatandan toplamayı düşünüyorum. Bütçem monitör dahil 12 bin tl. KDV indirimlerini bekleyip sistemi 10 bin tlye kapatmak istiyorum. Tavsiyeleriniz için çok çok çok teşekkür ederim. Başka tavsiyeleriniz varsa yazarsanız çok mutlu olurum.

Biraz geç cevap veriyorum, öncelikle kusura bakmayın. Sistemi ayrı ayrı yerlerden değil de vatandan toplamayı düşünüyorum. Bütçem monitör dahil 12 bin tl. KDV indirimlerini bekleyip sistemi 10 bin tlye kapatmak istiyorum. Tavsiyeleriniz için çok çok çok teşekkür ederim. Başka tavsiyeleriniz varsa yazarsanız çok mutlu olurum.

Ryzen 3000 serisi çıktı, İtopya'da var işlemciler ama Vatan'a bildiğin kadarıyla yok. İtopya da Vatan gibi toplayıp gönderir ve daha ucuz ille de Vatan derseniz ona göre önerebiliriz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı