Toplam 12.100tl yaptı 100tl aştı bütçenizi ama daha iyi oldu.
Edit: Ayrıca 12000 tl sadece sistem bütçesi mi?. Monitör dahil mi yani bu fiyata yoksa ayrı mı?
VIEWSONIC 24" XG2401 144HZ 1Ms PROFESYONEL GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Freesync, düşük giriş gecikmesi, yansımasız ekran, titreşimsiz ekran, LFC, yüksekliği ayarlanabilir stand, RTX 2060 ekran kartımda Gsync sorunsuz kullanıyorum.
Teknoseyir veya Technopat incelemesi de mevcut.
Toplam 12.100tl yaptı 100tl aştı bütçenizi ama daha iyi oldu.
Edit: Ayrıca 12000 tl sadece sistem bütçesi mi?. Monitör dahil mi yani bu fiyata yoksa ayrı mı?
Biraz geç cevap veriyorum, öncelikle kusura bakmayın. Sistemi ayrı ayrı yerlerden değil de vatandan toplamayı düşünüyorum. Bütçem monitör dahil 12 bin tl. KDV indirimlerini bekleyip sistemi 10 bin tlye kapatmak istiyorum. Tavsiyeleriniz için çok çok çok teşekkür ederim. Başka tavsiyeleriniz varsa yazarsanız çok mutlu olurum.
Biraz geç cevap veriyorum, öncelikle kusura bakmayın. Sistemi ayrı ayrı yerlerden değil de vatandan toplamayı düşünüyorum. Bütçem monitör dahil 12 bin tl. KDV indirimlerini bekleyip sistemi 10 bin tlye kapatmak istiyorum. Tavsiyeleriniz için çok çok çok teşekkür ederim. Başka tavsiyeleriniz varsa yazarsanız çok mutlu olurum.
Ryzen 3000 serisi çıktı, İtopya'da var işlemciler ama Vatan'a bildiğin kadarıyla yok. İtopya da Vatan gibi toplayıp gönderir ve daha ucuz ille de Vatan derseniz ona göre önerebiliriz.