i5 9600K ve RTX 2070 sistem toplama

Windforce ile Gaming aynı kart değil, dağlar kadar fark var aralarında.

Buyrun;

Gaming X Trio 2070 Super modelini seçin. HDD ve M.2 SSD ekleyin. Güç kaynağını da Hyper K 700 W yapın. Fiyat 9800 TL civarı çıkıyor. Müşteri memnuniyeti de yanında hediye.

Dostum pc'yi aldın mı
aldın mı hocam pcyi

peki

hocam almama 1ay falan var o sırada başka pclere yöneldim ama gene bu pcyi alcagım galiba digerleri hiç içimesinmedi

ya ben de bu pcyi almayı düşünüyorum da yani bu paraya alabileceğim daha iyi bir sistem var mı merak ediyorum bu işlerden pek anlamıyorum da

ya ben de bu pcyi almayı düşünüyorum da yani bu paraya alabileceğim daha iyi bir sistem var mı merak ediyorum bu işlerden pek anlamıyorum da
ya ben aslında 2070 liyi alıp ileride i7 9700k veya i9 9900k alırım dedşmbence oyle daha mantıklı olur

Amd almanızı öneririm işlemci ve anakart tarafında r5 3600x ile b450 bir anakart gerçekten iyi gider b450 serisi kartlar 400 tl ye bile bulunuyor ve oc imkanı varken neden z serisine okadar verelim o ekstra kalan para ile rtx 2070supere yönelinebilir.

mantıklı alırsam r7 3800x alırım galiba

ben biraz daha araştırayım ama bu kasayı alabilirim gibi keşke alan birini bulup sorabilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…