i5 9600k ve RTX 2070 Sistemde Performans Düşüşü

hcan

Decapat
Ben yeni sistem topladım ve ayarlarını yapamadığımı zannediyorum.
Sistem özelliklerim;
  • MSI Z390 mortal anakart
  • Intel i5 9600k işlemci
  • MSI RTX 2070 gaming ekran kartı
  • Adata 24 GB 3200 MHz RAM
  • Adata xs8200 1 TB 3500/3000 SSD
Buna rağmen bilgisayarımın çok yavaş olduğunu düşünüyorum, açılması 10-15 saniye arası sürüyor, GTA 5'e girmesi yaklaşık 1 dakikayı geçiyor. Forumda okuduklarımdan yola çıkarak yavaş olduğu kanısına vardım. Uzun zaman sonra aldığım ilk bilgisayarım ve sistemler çok değişmiş hiçbir şeyden anlamıyorum şu an. Bana yardımcı olabilecek bilgisayara uzaktan bağlanıp, BIOS güncellemesine, ekran kartına, fan hızı ve ışığı kontrol ayarlarına vs. bakabilecek biri varsa çok sevinirim. iyi akşamlar..

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
GTA 5 değilde , online olan PUBG yada bf serisi bir oyunda dene istersen. PUBG'de süre başlamadan bekleme alanına düşüyorsan herşey yolunda demektir bir nebze. Birde SSD'nin driver varsa yükleyin, hız testi unutmadan.
GTA 5 değilde , online olan PUBG yada bf serisi bir oyunda dene istersen. PUBG'de süre başlamadan bekleme alanına düşüyorsan herşey yolunda demektir bir nebze. Birde SSD'nin driver varsa yükleyin, hız testi unutmadan.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı