X Xsawya Centipat Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 8 17 Kasım 2019 #11 Çok teşekkür ederim Peki başka tavsiyeniz var mıdır ? SSD , Powersupply , İşlemci Fanı giibi konularda ?
Çok teşekkür ederim Peki başka tavsiyeniz var mıdır ? SSD , Powersupply , İşlemci Fanı giibi konularda ?
Lian La-Fey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2016 Mesajlar 3.102 Makaleler 18 Çözümler 12 17 Kasım 2019 #12 SSD ve güç kaynağı iyi modeller. İşlemci fanı Wraith Prism olarak geliyor zaten. İyi bir soğutucu olduğunu düşünüyorum. Memnun kalmazsanız ilerleyen zamanlarda değişitirirsiniz.
SSD ve güç kaynağı iyi modeller. İşlemci fanı Wraith Prism olarak geliyor zaten. İyi bir soğutucu olduğunu düşünüyorum. Memnun kalmazsanız ilerleyen zamanlarda değişitirirsiniz.
X Xsawya Centipat Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 8 17 Kasım 2019 #13 Hocam bu parçaları biraz araştırdım ve Amazon Amerikada daha ucuz ödeme seçeneğine gelincede 300 tl gibi bi ücret daha ekleniyor direkt olarak Amazon Amerikadan getirtebilir miyiz bu parçaları ?
Hocam bu parçaları biraz araştırdım ve Amazon Amerikada daha ucuz ödeme seçeneğine gelincede 300 tl gibi bi ücret daha ekleniyor direkt olarak Amazon Amerikadan getirtebilir miyiz bu parçaları ?