D Deadpooler Centipat Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 2 24 Temmuz 2019 #1 Yakın zamanda bir sistem topladim ve oyunlarda FPS düşüşü yaşıyorum. Mesela AC Black Flag gibi cok üst duzey olmayan bir oyunda 20 30 arasi FPS aliyorum. Sorunun ne oldugunu bilen varsa yardimci olabilir mi? Sistem özellikleri; Intel i5 9600k MSI RTX 2080 Gaming X-Trio Kingston HyperX 16 GB (8X2) 3000 MHz Samsung 970 Evo Plus 500GB MSI MAG Z390 Tomahawk
Yakın zamanda bir sistem topladim ve oyunlarda FPS düşüşü yaşıyorum. Mesela AC Black Flag gibi cok üst duzey olmayan bir oyunda 20 30 arasi FPS aliyorum. Sorunun ne oldugunu bilen varsa yardimci olabilir mi? Sistem özellikleri; Intel i5 9600k MSI RTX 2080 Gaming X-Trio Kingston HyperX 16 GB (8X2) 3000 MHz Samsung 970 Evo Plus 500GB MSI MAG Z390 Tomahawk
Viktor R3znov Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2017 Mesajlar 2.971 Makaleler 1 Çözümler 6 24 Temmuz 2019 #2 @dogant ve @Mr.Ace Intel ve Nvidia Türkiye sorumlusu arkadaşlar yardımcı olabilirler diye düşünüyorum.
@dogant ve @Mr.Ace Intel ve Nvidia Türkiye sorumlusu arkadaşlar yardımcı olabilirler diye düşünüyorum.
KeyN_N Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 7.888 Çözümler 24 Yer Antalya 24 Temmuz 2019 #3 Bu sistem bu performans çıldırtır.
A atscan Kilopat Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 216 Çözümler 1 24 Temmuz 2019 #4 Ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldır tekrar en güncel olanı kur. Monitorünüz nedir ?
D Deadpooler Centipat Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 2 25 Temmuz 2019 #5 Viktor R3znov dedi: @dogant ve @Mr.Ace Intel ve Nvidia Türkiye sorumlusu arkadaşlar yardımcı olabilirler diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Onlarada danisirim teşekkürler. KeyN_N dedi: Bu sistem bu performans çıldırtır. Genişletmek için tıkla... Gerçelten çıldırtıyor. atscan dedi: Ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldır tekrar en güncel olanı kur. Monitorünüz nedir ? Genişletmek için tıkla... Onu da denedim yine birsey degismedi.Oyunda Phisyx i actigimda kasiyor.Kasmamasi lazim degilmi bu sistemin. Monitörüm Acer Predator XB1 170 Hz
Viktor R3znov dedi: @dogant ve @Mr.Ace Intel ve Nvidia Türkiye sorumlusu arkadaşlar yardımcı olabilirler diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Onlarada danisirim teşekkürler. KeyN_N dedi: Bu sistem bu performans çıldırtır. Genişletmek için tıkla... Gerçelten çıldırtıyor. atscan dedi: Ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldır tekrar en güncel olanı kur. Monitorünüz nedir ? Genişletmek için tıkla... Onu da denedim yine birsey degismedi.Oyunda Phisyx i actigimda kasiyor.Kasmamasi lazim degilmi bu sistemin. Monitörüm Acer Predator XB1 170 Hz
Ege Hazar Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mayıs 2017 Mesajlar 1.779 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2019 #6 Oyun içi ekran kartı, işlemci sıcaklık ve kullanımları, güç kaynağı, oyunu oynadığınız çözünürlük nedir?
Oyun içi ekran kartı, işlemci sıcaklık ve kullanımları, güç kaynağı, oyunu oynadığınız çözünürlük nedir?