i5 9600K ve RX 570 için PSU tavsiyesi

Nasıl tavsiye edilmiyor, ediliyor.

DSP ürünleri Türkiye'nin en kaliteli PSU olarak yer alıyor görmüştüm.
Karıştırmış olabilirim.
FSP ürünlerinden şikayet duymadım pek. Bende de "FSP FSP600-60AHBC 600W 80+" var. 2 yıldır ses çıkarmadı hiç çok şükür.
Yani ses olarak fan sesinden ve titreme yapmasından bahsediyorum benim psum hem fan sesi yapıyor hemde titretiyor.

1584009468702.png

Senin ihtiyacın 500W'dan bile daha az olduğu için PSU hiç ısınmayacaktır, bu yüzden fanlar düşük RPM'de çok sessiz çalışacaktır, ben bizzat kullanıyorum aşırı sessiz.
  • Aşırı gerilim koruması (OVP)
  • Düşük gerilim koruması (UVP)
  • Kısa devre koruması (SCP)
  • Aşırı güç koruması (OPP)
  • Her kanalda aşırı akım koruması (OCP)
Sadece Aşırı sıcaklık koruması(OTP) yok onun harici yukarıdaki korumaların tamamını barındıran bir PSU. Bu 5 korumayı bu fiyat bandında barındıran bir PSU daha yok.

Detayları sormak istersen daha yazarım, aşağıya mükemmel bir inceleme linki bırakıyorum, "Sayfayı çevir" diyerek Türkçe'ye çevirip inceleyebilirsin.

400 lira bandında bu PSU'dan daha iyisi yoktur dostum, net.

Eki Görüntüle 512618

Senin ihtiyacın 500W'dan bile daha az olduğu için PSU hiç ısınmayacaktır, bu yüzden fanlar düşük RPM'de çok sessiz çalışacaktır, ben bizzat kullanıyorum aşırı sessiz.
  • Aşırı gerilim koruması (OVP)
  • Düşük gerilim koruması (UVP)
  • Kısa devre koruması (SCP)
  • Aşırı güç koruması (OPP)
  • Her kanalda aşırı akım koruması (OCP)
Sadece Aşırı sıcaklık koruması(OTP) yok onun harici yukarıdaki korumaların tamamını barındıran bir PSU. Bu 5 korumayı bu fiyat bandında barındıran bir PSU daha yok.

Detayları sormak istersen daha yazarım, aşağıya mükemmel bir inceleme linki bırakıyorum, "Sayfayı çevir" diğerek Türkçe'ye çevirip inceleyebilirsin.

400 lira bandında bu PSU'dan daha iyisi yoktur dostum, net.

İtopya dışında bir yer var mı malum nasıl bir yer olduğunu biliyoruz.

İtopya dışında bir yer var mı malum nasıl bir yer olduğunu biliyoruz.
İtopya'dan satın aldım, ertesi gün kargoya verdiler, elime ulaştı. Müşteri hizmetleri biraz sıkıntılı evet, fakat onlarla bir işin olacağını sanmıyorum. Siparişin en kısa sürede gelecektir.

Linke bakmadan yazmıştım düzelttim.
Peki bu gigabyte psu yu aldım diyelim benim şuanda kullandığım psu'nun fanı aşağı bakıyor nasıl yapacağım?
Ne demek istediğini anlamadım, PSU'ların fanları zaten hep aşağı bakar.

İtopya'dan satın aldım, ertesi gün kargoya verdiler, elime ulaştı. Müşteri hizmetleri biraz sıkıntılı evet, fakat onlarla bir işin olacağını sanmıyorum. Siparişin en kısa sürede gelecektir.

Ne demek istediğini anlamadım, PSU'ların fanları zaten hep aşağı bakar.
Fotoğrafta yukarı doğru bakıyor ya ondan öyle algıladım. İtopyadan alınan ürünlerde kutuları vs. yırtık gelmiş ve dediğiniz gibi müşteri hizmetleri sıkıntılı başka bir yerdi iyi bir fiyat bulamazsam itopya'dan almak zorunda kalacağım.

Fotoğrafta yukarı doğru bakıyor ya ondan öyle algıladım. İtopyadan alınan ürünlerde kutuları vs. yırtık gelmiş ve dediğiniz gibi müşteri hizmetleri sıkıntılı başka bir yerdi iyi bir fiyat bulamazsam itopya'dan almak zorunda kalacağım.
Fotoğrafta fan görünsün diye öyle göstermişler, fan aşağı bakacak şekilde normal montajı yapınca, yazılar düzgün duruyor, ters olmuyor.
Merak etme sorun olmayacaktır, itopyadan alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı