i5 9600K ve VEGA 56 8GB sistem alınır mı?

Malesef ryzen düşünmüyorum . Ekran kartı olarak RX590 alsam 9600K yanına FPS nasıl olur?
Hocam arkadaş 1080p oyunculuktan bahsediyor. Lütfen burada olsun RYZEN önermeyin. Arada ciddi FPS farkları var.
9600K RX590 güzel olur mu? FPS Açısından

Hala RX590'ı soruyor orada RTX2070 önermişim

Neyse kafaya koymuşsun anlaşılan sen RX590 al en iyisi. Yanına da 9600K al FPS açısından iyi olur.

İfadeler: GKD
Ryzen 5 2600x 1080 p konusunda yeterli değil mi de?

Vega 56 rtx 2060 her oyunda geçiyor videolarını izledim yansıma olayı benim için önemli değil .

Vega 56 rtx 2060 her oyunda geçiyor videolarını izledim yansıma olayı benim için önemli değil .
Her şey yansıma değil. Benim izlediklerimde de GTX 1080 seviyesinde FPS gösteriyor olmasıydı.
Bu arada o kartın TDP değerine dikkat etmenizi öneririm. Benim bütün sistemim kadar enerjiyi kendisi götürüyor.

Her şey yansıma değil. Benim izlediklerimde de GTX 1080 seviyesinde FPS gösteriyor olmasıydı.
Bu arada o kartın TDP değerine dikkat etmenizi öneririm. Benim bütün sistemim kadar enerjiyi kendisi götürüyor.
Evet aşırı güç harcaması var

Bu sistem 1080p çözünürlükte tadından yenmez.

WD yerine Seagate tavsiye ederim. WD biraz yavaş kalıyor Seagate'in yanında. Onun dışında gayet güzel olmuş. Elinize sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…