i5 9600K ve Z390 Yükseltmesi Alınır mı?

Tadashi00

Megapat
Daha fazla  
Ben bir kaç parça aldım bilgisayarımı yenilemek için sizce doğru karar vermiş miyim? Oyun oynamak için ideal midir onunla ilgili sorularda bana yardımcı olursanız sevinirim. Parçaların linkleri aşağıdadır;

COOLER MASTER NEPTON 120XL SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ - Vatan Bilgisayar soğutucu olarak daha önceden olan bu sıvı soğutucuyu kullanacağım.
İşlemci olarak bunu tercih ettim Intel Core i5-9600K 3.7 GHz Box 9 MB Smart Cache BX80684I59600K İşlemci - Nanokatalog
MSI MAG Z390 Tomahawk LGA 1151 (Soket H4) Intel Z390 ATX 7B18-001R Anakart - Nanokatalog anakart olarak bunu
Samsung MZ-V7E500 500 GB M.2 MZ-V7E500BW Solid State Disk (SSD) - Nanokatalog
m.2 SSD olarak bunu
Corsair Vengeance CMW16GX4M2C3000C15 16 GB DDR4 3000 MHz CMW16GX4M2C3000C15 RAM - Nanokatalog ve RAM olarak toplamda 2 adet ekledim yani 32 GB olacak.
Sadece anakart geldi siparişden şimdiden çok heyecanlıyım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
Tüm ürünleri neden nanokatalog'dan aldığınızı anlayamadım. Bazı parçaları fazla gecikeceğinden bu durumu göze almışsınızdır eminim. Parçalar gayet güzel. İşlemci filan başka siteden alınabilirdi hemen hemen aynı fiyata.
Kullandığınız ekran kartı neydi?

Tüm ürünleri neden nanokatalog'dan aldığınızı anlayamadım. Bazı parçaları fazla gecikeceğinden bu durumu göze almışsınızdır eminim. Parçalar gayet güzel. İşlemci filan başka siteden alınabilirdi hemen hemen aynı fiyata.
Kullandığınız ekran kartı neydi?
Önceki sistemi bilmediğimizden doğru karar verip vermediğini anlayamayız. Seçtiğin parçalarda bir sıkıntı göremedim. RAM'i bu şekilde 50 TL daha hesaplı alabilirsin.

Corsair Vengeance CMW32GX4M4C3000C15 32 GB DDR4 3000 MHz CMW32GX4M4C3000C15 RAM - Nanokatalog
Kullandığım ekran kartı Zotac GTX1050 Ti OC EDITION GDDR5 4GB 128Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
Nanokatalog'dan alma sebebim ise orada tüm parçaları daha ucuza bulmuş olmam daha sonradan farkına vardım geç kargolama süreçlerini tahmini kaç günde tüm parçalar elime ulaşır bilginiz var mı?

Ben geçen hafta sipariş vermiştim 2 adet 16 GB fiyatı 1600 TL civarına denk geldi
Önceki sistemim de 1050 ti amd fx8350 işlemci asus M5A97LE R 2.0 model anakart aynı sıvı soğutucu
120 gb ssd ve 8 GB ram vardı.

Kullandığım ekran kartı Zotac GTX1050 Ti OC EDITION GDDR5 4GB 128Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
Nanokatalog'dan alma sebebim ise orada tüm parçaları daha ucuza bulmuş olmam daha sonradan farkına vardım geç kargolama süreçlerini tahmini kaç günde tüm parçalar elime ulaşır bilginiz var mı?

Ben geçen hafta sipariş vermiştim 2 adet 16 GB fiyatı 1600 TL civarına denk geldi
Önceki sistemim de 1050 ti amd fx8350 işlemci asus M5A97LE R 2.0 model anakart aynı sıvı soğutucu
Sipariş vermeden önce stok sormanız gerekirdi eğer kendi stoklarında yoksa temiz etmeleri 2-3-4 haftayı bile bulabilir. Aceleniz varsa adamlara sorun hangileri stokta yoksa yada geç gelecekse iptal edip buradan alınız. En önemli parçaları buradan almanızı tavsiye ederim.

Sipariş vermeden önce stok sormanız gerekirdi eğer kendi stoklarında yoksa temiz etmeleri 2-3-4 haftayı bile bulabilir. Aceleniz varsa adamlara sorun hangileri stokta yoksa yada geç gelecekse iptal edip buradan alınız. En önemli parçaları buradan almanızı tavsiye ederim.
Aradım ama cevap vermediler dediğim gibi sadece anakart geldi sipariş de tedarik sürecinde yazıyor mesaj da attım bekliyorum yapabileceğim başka birşey var mı?

Ortalama 1-1.5 ayı bulabilir gelmesi. Telefonda mailde de genelde net bilgi vermezler sizi başınızdan savmaya çalışırlar. Bu hafta gelicek derler o hafta gelmez veya sevkiyat listelerimiz bize ulaşınca bilgi verelim derler yine o liste hiç ulaşmaz onlara. Bu kadar parçayla kesin 1.5 ay gözden çıkarın :) Sabırla beklemekten başka yapılcak bir şey yok. Bazı arkadaşlara da tam istedikleri ürün değil muadilleri gelmiş yani sipariş ettiğiniz ürünü tedarik etmezlerse başka ürün yollayabilirler size danışıp. Bu konuda da bilginiz olsun.

Ortalama 1-1.5 ayı bulabilir gelmesi. Telefonda mailde de genelde net bilgi vermezler sizi başınızdan savmaya çalışırlar. Bu hafta gelicek derler o hafta gelmez veya sevkiyat listelerimiz bize ulaşınca bilgi verelim derler yine o liste hiç ulaşmaz onlara. Bu kadar parçayla kesin 1.5 ay gözden çıkarın :) Sabırla beklemekten başka yapılcak bir şey yok. Bazı arkadaşlara da tam istedikleri ürün değil muadilleri gelmiş yani sipariş ettiğiniz ürünü tedarik etmezlerse başka ürün yollayabilirler size danışıp. Bu konuda da bilginiz olsun.
böyle olacağını bilseydim başka yerden sipariş verirdim ben ucuz diye hepsini oradan sipariş verdim hata mı ettim umarım etmemişimdir.Neyse yapacak birşey yok sanırım bekleyeceğiz teşekkürler

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı