Merhaba, hangi işlemciyi alsam daha iyi?
AMD Ryzen7 3700X 8 çekirdek /16
Intel i5-9600K 6 çekirdek /6
AMD'nin daha iyi olmasın rağmen oyunlarda Intel'in FPS değerleri 10FPS falan daha iyi. Sizce hangisini almalıyım? Ara sıra grafik yazılımla uğraşıyorum. Onun dışında oyun oynuyorum. FPS değerleri hemen hemen aynı. Intel'inki biraz daha yüksek.
Yurt dışındayım AMD olanı amazon.de ile sıfır satın alacağım 140€ civarı Intel olan çok temiz kutusuyla vs kadın kullanıcıdan 70€ ya ne düşünüyorsunuz?
@yusufxr o işlemcileri sıfır almayın zaten de iki apayrı soket söz konusu. Anakartı daha almadınız mı? Ryzen 5 5600 alın bulabilirseniz. Öteki türlü soketlere gereksiz yatırım olur.
@yusufxr o işlemcileri sıfır almayın zaten de iki apayrı soket söz konusu. Anakartı daha almadınız mı? Ryzen 5 5600 alın bulabilirseniz. Öteki türlü soketlere gereksiz yatırım olur.
@yusufxr ikinci el alın diyebilmem için fiyat olarak yorum yapabilmem gerekir lakin euro bazında durum ne olur bilmiyorum. Türk lirasına çevirip söyleyecek halim yok nasıl olsa. O parça için o fiyat burada pahalıdır orada ucuzdur mesela.
@yusufxr ikinci el alın diyebilmem için fiyat olarak yorum yapabilmem gerekir lakin euro bazında durum ne olur bilmiyorum. Türk lirasına çevirip söyleyecek halim yok nasıl olsa. O parça için o fiyat burada pahalıdır orada ucuzdur mesela.