i5-9600K vs AMD R7 3700X

yusufxr

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, hangi işlemciyi alsam daha iyi?
AMD Ryzen7 3700X 8 çekirdek /16
Intel i5-9600K 6 çekirdek /6
AMD'nin daha iyi olmasın rağmen oyunlarda Intel'in FPS değerleri 10FPS falan daha iyi. Sizce hangisini almalıyım? Ara sıra grafik yazılımla uğraşıyorum. Onun dışında oyun oynuyorum. FPS değerleri hemen hemen aynı. Intel'inki biraz daha yüksek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nereden, ne kadara alacaksınız?

Yurt dışındayım AMD olanı amazon.de ile sıfır satın alacağım 140€ civarı Intel olan çok temiz kutusuyla vs kadın kullanıcıdan 70€ ya ne düşünüyorsunuz?

@yusufxr o işlemcileri sıfır almayın zaten de iki apayrı soket söz konusu. Anakartı daha almadınız mı? Ryzen 5 5600 alın bulabilirseniz. Öteki türlü soketlere gereksiz yatırım olur.

@yusufxr o işlemcileri sıfır almayın zaten de iki apayrı soket söz konusu. Anakartı daha almadınız mı? Ryzen 5 5600 alın bulabilirseniz. Öteki türlü soketlere gereksiz yatırım olur.

Hayır anakartı almadım 2.el 5600 bulamadım yakın çevrede bende aşırı kararsız kaldım hocam.

@yusufxr ikinci el alın diyebilmem için fiyat olarak yorum yapabilmem gerekir lakin euro bazında durum ne olur bilmiyorum. Türk lirasına çevirip söyleyecek halim yok nasıl olsa. O parça için o fiyat burada pahalıdır orada ucuzdur mesela.

Hocam i5-9600K 200€ civarı Amazon'dan benim bulduğum 2. el temiz 70€ önemli olan 3700X e kıyasla alınır mı?

@yusufxr üretimi duran işlemcinin sıfır fiyatı bir önem arz etmiyor maalesef. Yaşadığınız bölge neresi? https://www.mediamarkt.de/de/product/_amd-5600-prozessor-mit-boxed-kuhler-99229786.html
Münster

@yusufxr üretimi duran işlemcinin sıfır fiyatı bir önem arz etmiyor maalesef. Yaşadığınız bölge neresi? https://www.mediamarkt.de/de/product/_amd-5600-prozessor-mit-boxed-kuhler-99229786.html

Hocam 5600 3700X'ten daha mı iyi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…