i5-9600KF için GPU güç beslemesi olan anakart önerisi

DjKedi

Kilopat
Makaleler
2
Daha fazla  
MSI Z390-A Pro anakart var bildiğim, GPU için ekstra güç beslemesine sahip olan anakart. Başka böyle anakart varsa tavsiyelerinize açığım illa sıfır olması gerekmez, model ismi söyleseniz bile 2. elini bulmaya çalışırım. İstediğim güç girişi yuvarlak içine aldığım.

Konudan alakasız sorabilir miyim? Bu ne işe yarıyor?

Konudan alakasız sorabilir miyim? Bu ne işe yarıyor?

Eski ekran kartlarıdna güç girişi yok, PCI slotundan alıyor gücü fakat bazı ekran kartları PCI slotundan beslenemiyor haliyle anakartın o gösterdiğim slotuna takıyorsun güç girişini ekran kartına oradan güç sağlıyor.

Güç girişine gerek olmadığı için yok. Çünkü o slot 75 watt'a kadar enerji sağlıyor. Kartın TDP'si onun altındaysa güç girişi olmuyor. Yani böyle bir anakarta ihtiyaç yok.

Güç girişine gerek olmadığı için yok. Çünkü o slot 75 Watt'a kadar enerji sağlıyor. Kartın TDP'si onun altındaysa güç girişi olmuyor. Yani böyle bir anakarta ihtiyaç yok.

Kart bana lazım değil arkadaşım daha önce güç girişi olmayan bir anakart almış ekran kartını çalıştıramamış o istedi. 1650'yi güç girişsiz çalıştırabileceğini söylemiştim ama çalışmadı deyince emin olmak için o soketten olan anakart arıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…