i5 9600KF sisteme sıvı soğutma alınmalı mı?

Makaleler
6
Yer
The Netherlands
Sistemim:
i5 9600KF / MSI B365M PRO-VDH / HyperX Fury 16 GB DDR4 3000MHz / MSI GTX 1660 Super Gaming X 6 GB DDR6 / XPG 1 TB NVMe M.2 RGB SSD / MSI Mag 100R ARGB / Samsung 24" 1ms 144Hz QLED Curved

Bu sisteme Cooler Master Masterliquid ML240L V.2 alınmalı mı? Birkaç aydır para biriktirmekteyim ve 800 TL civarı bir para biriktirdim. Bu sıvı soğutmayı almayı düşünüyordum ancak sizlere de bir sorayım dedim. Sıvı soğutma almak yerine başka neler yapılabilir veya yapılmalı. İşlemcinin üzerinde stok fan var. Fortnite gibi yüksek grafikli oyunlarda 80 dereceyi görüyor bazen 85 oluyor. Ancak 85'i geçtiğine hiç rastlamadım. Diğer oynadım FPS tarzı oyunlarda 60-70 arası geziyor sıcaklık değerleri. İşlemcim overclock işlemcisi olduğu için overclock yapmayı şu an düşünmesem de sanırsam bir sıvı soğutma gerekiyor. Görüşlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıvı soğutma alınabilir ben bir engel görmüyorum ayrıca ileride upgrade yapmaya kalkıştığınızdada bir sorun çıkarmaz ileriye dönük bir upgrade olmuş olur. Ancak o modelin fan soru var diye biiliyorum aşırı ses çıkartıyorlar.
İki soğutucununda LGA 1200 desteği bulunmakta ve attığınıza göre çok daha iyi performans sunmakta. RGB isterseniz eğer PF240 alın ben kullanıyorum gayet memnunum.

Son düzenleme:
@Shuichi Tatsuo aslında birkaç gündür araştırıyorum fan sesinden şikayet edene pek rastlamadım. V1 modelini bir arkadaşım kullanıyor 1 yıldan uzun süredir gayet memnun. Ondan V2 modelini düşünüyordum. SilverStone'u da ilk kez duyuyorum nasıl bir marka acaba?

Gayet kaliteli bir marka birkaç tane sıvı soğutma öneri konusuna bakarsanız PF240 öneriliyor çünkü bu fiyatta en iyi performansı veren sıvı soğutma bu ikisidir eğer RGB istiyorsanız SilverStone alın derim ben.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı