i5 9600KF ve RX30HM256DP uyumu

dogukanpirim

Centipat
Merhaba ben server olarak kullandığım bilgisayarda ekran kartı olmadan görüntü alamıyorum. Bu sisteme çok eski bir ekran kartı taksam sadece görüntü almak için bir sıkıntı yaşar mıyım?

Sistem:
MSI MAG Z390 Tomahawk.
XPG (4x8GB)
Intel Core i5 9600KF 3.7GHz.
2 Adet 6 TB Seagate ıronwolf.
2 Adet Samsung 860 Pro 256 GB.
2 Adet 120 GB SSD.

Bu sisteme Gigabyte RX30HM256DP taksam sorun yaşar mıyım? Veyatta bu sistemden ekran kartsız neden görüntü alamıyorum? Bu sistemde onboard ekran kartı mevcut değil mi?

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaç paraya buldunuz? İkinci elde HD 5450 de alabilirsiniz 50 TL civarına bulduysanız o kartı. Ayrıca bahsettiğiniz kart çok eski olduğu için sürücü sorunları baş gösterebilir. Windows 7'ye kadar sürücü çıkarılmış. HD 5450'nin Windows 10 için sürücüsü var. Ayrıca görüntü alamama sebebiniz sonu "F" ile biten işlemcilerde grafik yongası olmamasıdır.

depodaki bilgisayardan söktüm. sürücü sorunu vs önemli değil bilgisayarı sunucu olarak kullanıyorum tek yapması gereken günde 5 dk bazı ayarlar yapıyorum bana onu göstermesi lazım internete dahi girmiyorum yani bilgisayarda. takıp denesem bilgisayara herhangi bir zararı olur mu?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı