i5 GTX 970 sistem tavsiye

Alp_007

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben bu senenin sonunda şu sistemi toplamak istiyorum. Belki bir yerde bir hata bulursunuz yada sisteme yakışmayan bir parça bulursunuz diye ve fikirlerinizin almak üzere aklımda sistemi yazıyorum.

#Intel Core i5 6500
#Gigabyte gtx970 gaming g1 4gb
#Msi Bazooka(msi miydi hatırlamıyorum ama technopat in sistem toplama videosunu şu Bazooka)
#Kingston 8gb ddr4 2133 Mhz bellek
#Samsung 850 Evo 120 gb SSD
#Seagate 1 tb hdd

# Zalman Z11 plus kasa
# Cooler Master G650M 80plus 650w PSU

#Asus 23.6" 2ms Gaming Monitör.

Nasıl olmuş bi sıkıntı falan olur mu? Bide ekran kartı 3 fanlı kasaya sığar mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
İleride SLI yapılmayacaksa o güç kaynağı fazla olmuş. Ekran kartı kasaya büyük ihtimalle sığar ama kontrol etmekte fayda var. Ya forumda kasayı kullanmış birinden ölçülerini alacaksınız, ya da kasayı fiziki olarak görebileceğiniz bir mağazaya gideceksiniz. Belki internette de vardır. Onun haricinde sistem güzel.

Yazın yeni mimari çıkacak diyorlar şimdiden sene sonuna sistem ďüşünmek biraz manasız kaçıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biliyorum Pascal mimarisi daha fazla performans vadeli eğer cep yapmayacak tercihim Pascal yönünden olacaktır ama çok pahalı yada anlatıldığı gibi bir mimari değilse Msi yada gigabyte gtx970 alacağım.

Yorumlarınız için teşekkürler.

Bütçe belirtmemişsiniz direkt olarak yorum yapıyorum. Eğer bütçeyi aştı ise SSD'yi çıkarabilir, RAM'i aynı model tek 8 GB yapabilir, anakartı bozoka alabilirsin.

Kasa Z11 Neo olsun istiyorum birde Bazooka mi daha iyi B150 gaming m3 mu
?

Birde gigabyte gtx970 msi dan daha sessiz ve daha çok overclock imkanı tanıyor bence gigabyte daha iyi

Sene sonunda neler olacağı belli değil. Alacağınız zaman konu açın. Daha sağlıklı bilgiler verilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…