yahyaxx Hectopat Katılım 14 Haziran 2014 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2014 #1 Merhaba arkadaşlar. Oyun performansı olarak i5 ile i7 arasındaki fark nedir? Bazı bilgisayarlara bakıyorum i5 diye daha ucuz oluyor. Niye bu?
Merhaba arkadaşlar. Oyun performansı olarak i5 ile i7 arasındaki fark nedir? Bazı bilgisayarlara bakıyorum i5 diye daha ucuz oluyor. Niye bu?
Buğra Akın Hectopat Katılım 29 Kasım 2014 Mesajlar 82 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Aralık 2014 #2 i7 ile i5 arasında pek bir fark yok. Hatta i5 oyun oynuyacaksan daha iyi bir seçim olur senin için. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Aralık 2014
atacan.ykl Megapat Katılım 3 Ağustos 2014 Mesajlar 272 Makaleler 4 Yer Istanbul, Turkey 13 Aralık 2014 #3 Oyunda neredeyse hiçbir fark göremezsin. Fakat cpu gücü gerektiren işlemlerde önbellek, çekirdek sayısı, çalışma hızı ...vb fark edicektir. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Aralık 2014
Oyunda neredeyse hiçbir fark göremezsin. Fakat cpu gücü gerektiren işlemlerde önbellek, çekirdek sayısı, çalışma hızı ...vb fark edicektir.
Erdi Vatansever Hectopat Katılım 6 Temmuz 2014 Mesajlar 359 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2014 #4 i7 daha çok grafik, çizim türü işlerle uğraşanlar için faydalı.
ShadowSalvadore Hectopat Katılım 18 Ağustos 2014 Mesajlar 216 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Aralık 2014 #5 Çizim için i7 oyun için i5 yeterli.
yahyaxx Hectopat Katılım 14 Haziran 2014 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2014 #6 Buğra Akın dedi: i7 ile i5 arasında pek bir fark yok.Hatta i5 oyun oynuyacaksan daha iyi bir seçim olur senin için. Genişletmek için tıkla... atacan.ykl dedi: Oyunda neredeyse hiçbir fark göremezsin. Fakat cpu gücü gerektiren işlemlerde önbellek,çekirdek sayısı,çalışma hızı ...vb fark edicektir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Benim de seçimim i5 olur bu dediklerinize göre.
Buğra Akın dedi: i7 ile i5 arasında pek bir fark yok.Hatta i5 oyun oynuyacaksan daha iyi bir seçim olur senin için. Genişletmek için tıkla... atacan.ykl dedi: Oyunda neredeyse hiçbir fark göremezsin. Fakat cpu gücü gerektiren işlemlerde önbellek,çekirdek sayısı,çalışma hızı ...vb fark edicektir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Benim de seçimim i5 olur bu dediklerinize göre.
Buğra Akın Hectopat Katılım 29 Kasım 2014 Mesajlar 82 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Aralık 2014 #7 yahyaxx dedi: Teşekkürler. Benim de seçimim i5 olur bu dediklerinize göre. Genişletmek için tıkla... Önemli değil. Yardımcı olabildiysek ne mutlu bize.
yahyaxx dedi: Teşekkürler. Benim de seçimim i5 olur bu dediklerinize göre. Genişletmek için tıkla... Önemli değil. Yardımcı olabildiysek ne mutlu bize.
Mümin Alan Kilopat Katılım 5 Mayıs 2014 Mesajlar 950 Makaleler 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2014 #8 i5 ile i7 arasında çok fark yok ama işlemcinin mimarisine dikkat etmek lazım.
yahyaxx Hectopat Katılım 14 Haziran 2014 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2014 #9 Mümin Alan dedi: i5 ile i7 arasında çok fark yok ama işlemcinin mimarisine dikkat etmek lazım. Genişletmek için tıkla... Ne gibi?
Mümin Alan dedi: i5 ile i7 arasında çok fark yok ama işlemcinin mimarisine dikkat etmek lazım. Genişletmek için tıkla... Ne gibi?
R Requaizen Megapat Katılım 13 Mayıs 2014 Mesajlar 147 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Aralık 2014 #10 Oyun için bakıyorsan i5 yeterlidir ancak i54200h ın altındaki modeller oyunlarda sıkıntı çıkartabilir.
Oyun için bakıyorsan i5 yeterlidir ancak i54200h ın altındaki modeller oyunlarda sıkıntı çıkartabilir.