burstappenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.267 Çözümler 2 Yer Autodromo Nazionale Monza 16 Mayıs 2020 #11 F3arlessTR dedi: Ragnos yaması oyunun grafiklerini düşürüyor. GTA San Andreas gibi oluyor internetten bak. Ne masrafı ayrıca? Sadece GTA 5 anca böyle oynar onu anlatıyorum. Genişletmek için tıkla... Yine kaldırmayacak belki?Harici ekran kartı olsa eyvallah.Ama yok.
F3arlessTR dedi: Ragnos yaması oyunun grafiklerini düşürüyor. GTA San Andreas gibi oluyor internetten bak. Ne masrafı ayrıca? Sadece GTA 5 anca böyle oynar onu anlatıyorum. Genişletmek için tıkla... Yine kaldırmayacak belki?Harici ekran kartı olsa eyvallah.Ama yok.
Knacks Centipat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 29 16 Mayıs 2020 #12 En düşük ayarlarda 20FPS civarı alırsın gereksiz zaman kaybı olur.
F3arlessTR Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 1.335 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Malatyaa Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2020 #13 burstappenn dedi: Yine kaldırmayacak belki?Harici ekran kartı olsa eyvallah.Ama yok. Genişletmek için tıkla... 1. Oyun bedava 2. Benim arkadaşım 4gb ram intel hd 3000 ile oynadı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ?
burstappenn dedi: Yine kaldırmayacak belki?Harici ekran kartı olsa eyvallah.Ama yok. Genişletmek için tıkla... 1. Oyun bedava 2. Benim arkadaşım 4gb ram intel hd 3000 ile oynadı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ?
N Nieagerams Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 5.695 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2020 #14 burstappenn dedi: Senin amacın ne? Arkadaşın PC'sinde harici ekran kartı yok. İşlemciye yük biniyor. RAM'den yiyor. Sakın dinlemeyin bunu. Masraf çıkar. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir masraf çıkacak ki?
burstappenn dedi: Senin amacın ne? Arkadaşın PC'sinde harici ekran kartı yok. İşlemciye yük biniyor. RAM'den yiyor. Sakın dinlemeyin bunu. Masraf çıkar. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir masraf çıkacak ki?