i5 İşlemci - 4 GB RAM Hazır Kasa Alınır mı?

Donanım bilgisi olmayan insanları dolandırmaya yönelik kurulmuş sistemleri almanızı önermiyoruz. Birinci nesil i5 işlemci ve 2012-2013 senesinde çıkış yapmış giriş seviyesi ekran kartı ile güncel hiçbir oyunda iyi performans alamazsınız. Bütçenizi belirtirseniz çok daha güncel ve güçlü bir sistem önerebiliriz.

Bu tür hazır bilgisayarlarda kullanılan parçalar ve modeller sıkıntılı ve markaları güvenilir, kaliteli değil. İkinci el bilgisayar toplamayı araştırıp ona yönelirsen daha mutlu olursun. 1156 pin yerine 1150 pin düşünüp işlemciyi i3 4.nesil alırsan yaklaşık olarak aynı fiyata (ikinci el ) daha iyi bir sistem toplarsın.

Neye dayanarak böyle bir iddia atıyorsunuz ortaya ?

Benzer bir sistem kullandığınızı görüyorum. ortaya atılan bir iddia yok. 2018 senesinde birinci nesil i5-i7 işlemcilerden uzak durulmalıdır. Linki atılan sistemdeki parçalar ikinci el olup ileride sorun çıkarma olasılığı kesindir. Bütçe biraz artırılıp çok daha güçlü ve güncel GT 1030+X4 950 sistem toplanabilir. 300-400TL ucuza Bilgisayar almak için insanların hurda parçaları almasına gerek yok. Bende eski bir sistem kullanıyorum. Ama bu sistem eskiden elimde kalan parçalar olduğu için ufak tefek yükseltmeler yaptıktan sonra işimi görüyor. Artık R7 240 ve GT 730 devri kapandı. Büyük ihtimalle birinci nesilde olsa o işlemci R7 240'a darboğaz yapmayacaktır. Ben Q9400 ile sorunsuz kullanıyorum. Linkteki sistem ile anca 2013 öncesi Triple A Oyunlar ve Free To Play oyunlar sorunsuz oynanılabilir.

Benzer bir sistem kullandığınızı görüyorum. ortaya atılan bir iddia yok. 2018 senesinde birinci nesil i5-i7 işlemcilerden uzak durulmalıdır. Linki atılan sistemdeki parçalar ikinci el olup ileride sorun çıkarma olasılığı kesindir. Bütçe biraz artırılıp çok daha güçlü ve güncel GT 1030+X4 950 sistem toplanabilir. 300-400TL ucuza Bilgisayar almak için insanların hurda parçaları almasına gerek yok. Bende eski bir sistem kullanıyorum. Ama bu sistem eskiden elimde kalan parçalar olduğu için ufak tefek yükseltmeler yaptıktan sonra işimi görüyor. Artık R7 240 ve GT 730 devri kapandı. Büyük ihtimalle birinci nesilde olsa o işlemci R7 240'a darboğaz yapmayacaktır. Ben Q9400 ile sorunsuz kullanıyorum. Linkteki sistem ile anca 2013 öncesi Triple A Oyunlar ve Free To Play oyunlar sorunsuz oynanılabilir.
Yanlış anlaşılmasın ben ilk nesil işlemcileri savunmuyorum. Dediğiniz gibi bende ilk nesil i3 kullanıcısıyım. Amacım kullanıcının linkteki sisteme yönelmesi değil, i5 işlemcinin pentium işlemciden daha kötü performans verdiğini söyleyen arkadaşa bilgi vermek. Şöyle de bir ek yapayım; işlemcimden memmun değilim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı