i5 işlemci aygıt yöneticisinde gözükmüyor

train566

Femtopat
Daha fazla  
Intel i5 onboardım aygıt yöneticisinde yok harici ekran kartım gözüküyor. R ama onboard olanı gözükmüyor. Intel'in driverini indirdim ama gereksinimleri karşılamıyor dedi. Yardım edebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcinin tam modeli nedir? Görev yöneticisinin ekran görüntüsünü atabilir misiniz?
Yani kastettiğim şey işlemcinin içindeki intel ekran kartı aygıt yöneticisinde yok işlemci İ5 Di ama diğer özelliklerine şuan bakamıyorum pcyi sıfırladım için sıfırlama bitince söylerim.

İşlemcinin tam modeli nedir? Görev yöneticisinin ekran görüntüsünü atabilir misiniz?
İ5 m450 2.40ghz ve ekran kartı uhd 630 galiba ve aygıt yöneticisinde yok

Dosya Ekleri

• IMG_20220620_005111.jpg
    152,2 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
@train566 i5-450M'in içinde UHD 630 yok GMA HD bulunuyor (Graphics Media Accelerator). Bu dahili grafik birimi çok berbattır ama zaten senin bilgisayarında harici bir kart var HD5000 olarak geçiyor. Neden GMA HD kullanmak istiyorsun? Bilgisayarın laptop mu masaüstü mü?

Öncelikle bilgisayarım laptop ve onun sadece aygıt yöneticisinde gözükmesi istiyordum ama bu yuksek ihtimalle performansını düşürecek teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…