Merhaba arkadaşlar. Dün akşam işlemcimin sıcaklığı boşta 100 dereceydi. Sabah hemen gidip COOLER MASTER HYPER TX3 EVO 775/1155/1156/1366&AM2+AM3/AM3+/FM1 İŞLEMCİ SOĞUTUCU bu arkadaşı aldım. Termal macunu sıktım ve taktım. İşlemcimin sıcaklık değeri resimdeki gibi. Normal midir ? Kasanın içindeki hava sirkülasyonunda, montajda bir sıkıntı var mı? Teşekkürler.
Kesin bir şey söylemeyeceğim fakat bana biraz fazla geldi çünkü i3 3210 işlemcim boşta 22 C tam yükte 38 C'i geçmiyor.
Ek olarak i3 4000m (laptop) boşta 42 C'de çalışıyor.
Kesin bir şey söylemeyeceğim fakat bana biraz fazla geldi çünkü i3 3210 işlemcim boşta 22 C tam yükte 38 C'i geçmiyor.
Ek olarak i3 4000m (laptop) boşta 42 C'de çalışıyor.
Arkadaşlar teşekkür ederim ilginiz için. Sosyal dışı fotoğraf eklemekten 1 gün uzaklaştırıldım o yüzden cevap veremedim size kusura bakmayın. Herşeyi yaptım yeni bi termal macun alıp sürdüm, tekrar güzel bir şekilde monte ettim. Kabloları düzenledim. Kablo bağıyla önünü iyice açtım işlemcinin. Son değerler boşta 38-40C , yükte ise maksimum 50-55C, bi sıkıntı teşkil etmiyor heralde şuan için. Daha da düşüremiyorum zaten, yapabiliceğim birşey kalmadı artık. Tekrar teşekkür ederim.