i5 işlemci ile YouTube video renderlanabilir mi?

Yapılır. Biraz zorlanırsınız,sinirlenirsiniz ama yapılır. Ben İ5-4460 ile render alıyorum. Uzun oluyor ama oluyor. Ayrıca render alırken bilgisayarı kullanmayın.

Videoyu düzenlerken iyi bir RAM takviyesi ile çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum ancak dışarı aktarırken kahveni alıp bir film açmanda fayda var

Elimde 2 adet işlemci var, i5 1. nesil ve i5 3. nesil. Ufak çaplı video renderlenip editlenir mi bu bilgisayarlarla YouTube için?

Basit programlarla yapabilirsin, wondershare filmora, Camtasia gibi ama Premier gibi ağır uygulamalar zorlar. Kesme, biçme, Green screen efektler yapabilirsin.

Videoyu; kesmek, ses eklemek falan zorlu bir şey değil öyle. Yapar diye düşünüyorum.

i5-3320m ile hem edit yapıyorum hem de render alıyorum. Üstelik ekran kartım da yok. Adobe Premiere 19 kullanıyorum. Eğer i5 ile edit veya render yapacaksan sana tavsiyem videoların çözünürlüğüyle oynamaman olacaktır. Eğer 720p video ise 1080p render almaya çalışırsan çok uzun sürebiliyor. Ama çözünürlükle oynamazsan bende 10 dk'lık video yaklaşık 13-15 dk'da render alınıyor. Render almaya başlamadan önce fanı en yüksek hıza çekiyorum. Render süresince 72 dereceyi çok aşmıyor sıcaklık. Laptop üzerinden render aldığımı da belirteyim. Son olarak kesip biçme çok zorlamıyor ama efekt eklediğin zaman render süresi haliyle uzayabiliyor baya.

Fan ayarını nasıl yapıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…