i5 işlemci ve ekran kartı uyumu

Yulaf

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 3 3200G,MSI B450M-A PRO MAX,KINGSTON 240GB SSD,SEAGATE 1TB HDD,GSKILL 16GB 2X8 3200MHZ,RX470 4GB
Ben ekran kartı sipariş ettim, i5 işlemcim var. Adamlar uyar dedi ama burada x16 yazıyor, ben PCI Express 3.0 sipariş ettim, slotun altında yazıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
PCI Express 3.0, slotun sürümü. x16 ise kanal sayısı. Siz işlemcinizin tam modelini ve ekran kartının modelini belirtin. Yardımcı olalım.

PCI Express 3.0, slotun sürü mü? X16 ise kanal sayısı. Siz işlemcinizin tam modelini ve ekran kartının modelini belirtin. Yardımcı olalım.
İşlemcim I5-4590 3.30GHz ama ben iptal ettim o ekran kartını. Onun indirimi bitiyor para ödemeyi de 8 iş günü içerisinde yapacaklar. Siz bana bu özelliğe uygun ekran kartı önerirsiniz? 128 Bit DDR3 olsun.

128 bit DDR3 olması neden gerekiyor? Bütçe belirtin yardımcı olalım. DDR için bir kısıtlama yok.

128 bit DDR3 olması neden gerekiyor? Bütçe belirtin yardımcı olalım. DDR için bir kısıtlama yok.
320TL en az.Birde ddr3 128 bit olsun çünkü anakartın ddr3 grafik kartımda 128 bit

Ana kartın marka ve modelini,psu(güç kaynağınızın markası ve watt'nı yazın bilen arkadaşlar daha iyi yardımcı olsun.
Hewlett packard 320W markasını bilmiyorum

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı