Lil ToLJa Femtopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #11 Yani şu anda HD Tune'dan test yaptım çalıştım bir şeyleri fakat virüslü olup olmadığını nereden anlayacağım.
Yani şu anda HD Tune'dan test yaptım çalıştım bir şeyleri fakat virüslü olup olmadığını nereden anlayacağım.
ArdaRiche1 Picopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 689 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #12 Lil ToLJa dedi: Yani şu anda HD Tune'dan test yaptım çalıştım bir şeyleri fakat virüslü olup olmadığını nereden anlayacağım. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes indir tarat yanına iyi bir Antivirüs programı kur.
Lil ToLJa dedi: Yani şu anda HD Tune'dan test yaptım çalıştım bir şeyleri fakat virüslü olup olmadığını nereden anlayacağım. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes indir tarat yanına iyi bir Antivirüs programı kur.
Lil ToLJa Femtopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #13 Önerdiğiniz ne var ben çok anlamıyorum öyle. 377660 dedi: Arkadaşın dediği gibi taratın. Bir de sağlık durumunu ölçüp bizlere yollarsanız tadından yenmez Genişletmek için tıkla... Abi tarattım bir şeyler bir bakar mısın yardımcı olsan bir hata bir problem olup olmadığına baksanız.
Önerdiğiniz ne var ben çok anlamıyorum öyle. 377660 dedi: Arkadaşın dediği gibi taratın. Bir de sağlık durumunu ölçüp bizlere yollarsanız tadından yenmez Genişletmek için tıkla... Abi tarattım bir şeyler bir bakar mısın yardımcı olsan bir hata bir problem olup olmadığına baksanız.