Selamlar yardımcı olursanız sevinirim, Valorant'ı açtım diyelim ana menüde bile 1FPS veriyor 2-3 kere oyunu aç kapa yapıyorum rastgele sırası yok ve birden düzeliyor ve 120 FPS alabiliyorum bunun çözümü var mıdır acaba?(aptopum şarjda bu arada performans kaybı yok.
MSI Afterburn ile işlemci ve ekran kartı değerlerine bi bak o halde. Benimde Çok nadirde olsa bazen Turbo modla oyuna girdiğim halde 100 fps veriyor mode değiştirdiğimde düzeliyor. Belki tetiklemeyen bir durum vardır. Driverlarını silip tekrar temiz bi kurulum yap ekran kartı özellikle.
MSI Afterburn ile işlemci ve ekran kartı değerlerine bir bak o halde. Benim de çok nadirde olsa bazen Turbo modla oyuna girdiğim halde 100 FPS veriyor mode değiştirdiğimde düzeliyor. Belki tetiklemeyen bir durum vardır. Driverlarını silip tekrar temiz bir kurulum yap ekran kartı özellikle.
MSI Afterburn ile işlemci ve ekran kartı değerlerine bir bak o halde. Benim de çok nadirde olsa bazen Turbo modla oyuna girdiğim halde 100 FPS veriyor mode değiştirdiğimde düzeliyor. Belki tetiklemeyen bir durum vardır. Driverlarını silip tekrar temiz bir kurulum yap ekran kartı özellikle.