Çözüldü i5 laptopta Valorant 1 FPS oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ismailpplt

Zeptopat
Daha fazla  
Selamlar yardımcı olursanız sevinirim, Valorant'ı açtım diyelim ana menüde bile 1FPS veriyor 2-3 kere oyunu aç kapa yapıyorum rastgele sırası yok ve birden düzeliyor ve 120 FPS alabiliyorum bunun çözümü var mıdır acaba?(aptopum şarjda bu arada performans kaybı yok.

• i5 11.nesil
  • 8 GB RAM.
  • Intel Xe Graphics.
  • 256 GB SSD.
  • Windows 11.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 11' erken geçmişsiniz bence. Hatalar olabiliyor. Sistem parçalarında bir hata yoksa muhtemelen windows ile alakalı bir hata.

Laptopu yeni aldım Windows 11 yüklüydü direk Windows 10'a dönmeli miyim sizce?

Windows 11'de çok performans kaybı oluyor. Windows 10'a temiz bir kurulum yap muhtemel düzelir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Deneyeceğim.

Olmadı. Başaramadık abi.
MSI Afterburn ile işlemci ve ekran kartı değerlerine bi bak o halde. Benimde Çok nadirde olsa bazen Turbo modla oyuna girdiğim halde 100 fps veriyor mode değiştirdiğimde düzeliyor. Belki tetiklemeyen bir durum vardır. Driverlarını silip tekrar temiz bi kurulum yap ekran kartı özellikle.

MSI Afterburn ile işlemci ve ekran kartı değerlerine bir bak o halde. Benim de çok nadirde olsa bazen Turbo modla oyuna girdiğim halde 100 FPS veriyor mode değiştirdiğimde düzeliyor. Belki tetiklemeyen bir durum vardır. Driverlarını silip tekrar temiz bir kurulum yap ekran kartı özellikle.

Afterburner indirdim ama tüm değerler sıfır bunun çözümü var mıdır?
MSI Afterburn ile işlemci ve ekran kartı değerlerine bir bak o halde. Benim de çok nadirde olsa bazen Turbo modla oyuna girdiğim halde 100 FPS veriyor mode değiştirdiğimde düzeliyor. Belki tetiklemeyen bir durum vardır. Driverlarını silip tekrar temiz bir kurulum yap ekran kartı özellikle.

Valorant'ı şimdi silip yükledim düzeldi windowsdanmış.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı