i5 M430-GT330M sistem CS:GO performansı

burhanua

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Elimdeki laptop ile ilgili yardım istiyorum. Her şeyi doğru yapıyorum ama 15 FPS görüyorum. Sizce normal mi? Sistemim bu arkadaşlar, ek olarak 120GB SSD takılı.
2.jpg
3.jpg
sistem1.jpg

Ekran kartın yeterli fakat işlemcin geçerli değil CS:GO işlemci ağırlıklı bir oyun işlemciyi 4+ nesil ( 4 ve üstü ) intel işlemciyle takarsan alacağın FPS seni tatmin edecek. Fakat Anakartın BGA1288 soket türünü destekliyor yeni nesil veya 4. , 5. , 6. nesil gibi işlemci takmak için anakart değiştirmen gerekiyor.

Ekran kartın yeterli fakat işlemcin geçerli değil CS:GO işlemci ağırlıklı bir oyun işlemciyi 4+ nesil ( 4 ve üstü ) intel işlemciyle takarsan alacağın FPS seni tatmin edecek. Fakat Anakartın BGA1288 soket türünü destekliyor yeni nesil veya 4. , 5. , 6. nesil gibi işlemci takmak için anakart değiştirmen gerekiyor.

Yani hocam fps 60-70 civarlarına getirebilmem için yapacak birşeyin olmadığını söylüyorsunuz değil mi? Oc yapmak veya performansı artıracak birşeyler biliyor musunuz?

800x600'de mi ne açıyorum hocam herşeyi en düşükte kullanıyorum ona rağmen olmuyor. Birde hazır sizi bulmuşken biosumun adı nedir ve güncel olup olmadığını nereden bakabilirim bilginiz var mı ?
34625177_1880222098700646_1156952756615905280_n.jpg

800x600'de mi ne açıyorum hocam herşeyi en düşükte kullanıyorum ona rağmen olmuyor. Birde hazır sizi bulmuşken biosumun adı nedir ve güncel olup olmadığını nereden bakabilirim bilginiz var mı ?Eki Görüntüle 304251
Biosunuzun sürümü v1.25 sürümü eski bir anakart var sisteminde Phoenix olduğuna göre. Benimde eski bir bilgisayarım var aynı senin bios'un gibi. Eski bir bios tipi güncel olacağını sanmıyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı