fifabagımlısıyım Picopat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #1 Sistemim 4 GB RAM GT540M. i5 M460 yerim var. 100 GB gibi açar mı? 30 vb. FPS fark etmez. Açmazsa ne önerirsiniz oyun olarak? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ocak 2023
Sistemim 4 GB RAM GT540M. i5 M460 yerim var. 100 GB gibi açar mı? 30 vb. FPS fark etmez. Açmazsa ne önerirsiniz oyun olarak?
M Maliofficial Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.120 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #2 Açarda kaliteli bir oyun keyfi yaşayamazsınız.
fifabagımlısıyım Picopat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #3 Maliofficial dedi: Açarda kaliteli bir oyun keyfi yaşayamazsınız. Genişletmek için tıkla... Hangi oyunları oynayabilirim peki hocam? Maliofficial dedi: Açarda kaliteli bir oyun keyfi yaşayamazsınız. Açmaz ise GTA Vice City GTA San Andreas. Genişletmek için tıkla... Hocam GTA Vice City VA GTA San Andreas eskidi gibime geliyor oynayınca heves almıyorum
Maliofficial dedi: Açarda kaliteli bir oyun keyfi yaşayamazsınız. Genişletmek için tıkla... Hangi oyunları oynayabilirim peki hocam? Maliofficial dedi: Açarda kaliteli bir oyun keyfi yaşayamazsınız. Açmaz ise GTA Vice City GTA San Andreas. Genişletmek için tıkla... Hocam GTA Vice City VA GTA San Andreas eskidi gibime geliyor oynayınca heves almıyorum
M Maliofficial Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.120 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #4 fifabagımlısıyım dedi: Hangi oyunları oynayabilirim peki hocam? Genişletmek için tıkla... GTA Vice City GTA San Andreas Zula. fifabagımlısıyım dedi: Hangi oyunları oynayabilirim peki hocam? Hocam GTA Vice City VA GTA San Andreas eskidi gibime geliyor oynayınca heves almıyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman Zula oynayabilirsiniz açar diye biliyorum.
fifabagımlısıyım dedi: Hangi oyunları oynayabilirim peki hocam? Genişletmek için tıkla... GTA Vice City GTA San Andreas Zula. fifabagımlısıyım dedi: Hangi oyunları oynayabilirim peki hocam? Hocam GTA Vice City VA GTA San Andreas eskidi gibime geliyor oynayınca heves almıyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman Zula oynayabilirsiniz açar diye biliyorum.
HestiaS Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 515 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #6 Açar ancak mavi ekran hataları ile karşılaşmanız muhtemel. Karşılaşmasanız bile en düşük ayarlarda 30 fps'in üzerine çıkmak zor.
Açar ancak mavi ekran hataları ile karşılaşmanız muhtemel. Karşılaşmasanız bile en düşük ayarlarda 30 fps'in üzerine çıkmak zor.