rRype Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 798 Çözümler 2 Yer Antarktika 11 Aralık 2022 #21 fifabagımlısıyım dedi: Hocam GTA 4 de GTA 5 arabalarının olduğu mod benzeri bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Evet var GTA 4'e uçak modu bile kurarsınız ama GTA 4'ün GTA TBOGT versiyonunu oynarsanız daha iyi olur yani complete edition versiyonunu.
fifabagımlısıyım dedi: Hocam GTA 4 de GTA 5 arabalarının olduğu mod benzeri bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Evet var GTA 4'e uçak modu bile kurarsınız ama GTA 4'ün GTA TBOGT versiyonunu oynarsanız daha iyi olur yani complete edition versiyonunu.
fifabagımlısıyım Picopat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #22 Lusyz dedi: GTA 4 kaldırmaz sistemin hocam GTA 4 optimizasyonu çöpün ötesi. Genişletmek için tıkla... Hocam GTA 5 benzeri bir oyun kaldırır mı? Kaldırırsa önerin var mıdır? Ben mobil kullanıcısıydım yeni kullanıcıyım.
Lusyz dedi: GTA 4 kaldırmaz sistemin hocam GTA 4 optimizasyonu çöpün ötesi. Genişletmek için tıkla... Hocam GTA 5 benzeri bir oyun kaldırır mı? Kaldırırsa önerin var mıdır? Ben mobil kullanıcısıydım yeni kullanıcıyım.
Lusyz Kilopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5.348 Çözümler 12 Yer Samsun/Atakum Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #23 fifabagımlısıyım dedi: Hocam GTA 5 benzeri bir oyun kaldırır mı? Kaldırırsa önerin var mıdır? Ben mobil kullanıcısıydım yeni kullanıcıyım. Genişletmek için tıkla... MTA oynayabilirsiniz hocam.
fifabagımlısıyım dedi: Hocam GTA 5 benzeri bir oyun kaldırır mı? Kaldırırsa önerin var mıdır? Ben mobil kullanıcısıydım yeni kullanıcıyım. Genişletmek için tıkla... MTA oynayabilirsiniz hocam.
fifabagımlısıyım Picopat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #24 Lusyz dedi: MTA oynayabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. YouTube'dan baktımda GTA 4 taş gibi fakat optimizasyon cop. GTA SA indiriyorum şu an. Mod varsa kurarım araba modu vb.
Lusyz dedi: MTA oynayabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. YouTube'dan baktımda GTA 4 taş gibi fakat optimizasyon cop. GTA SA indiriyorum şu an. Mod varsa kurarım araba modu vb.
G Gamerbaba47 Femtopat Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #25 fifabagımlısıyım dedi: Hocalarım kaldırma. Z ise hangi GTA serisini oynayabilirim? Veya benzer bir oyun. Genişletmek için tıkla... GTA 4
fifabagımlısıyım dedi: Hocalarım kaldırma. Z ise hangi GTA serisini oynayabilirim? Veya benzer bir oyun. Genişletmek için tıkla... GTA 4