Hocam Linux iso dosyaları zaten düşük boyutlu. Tavsiyem Linux Mint XCFE ve WPS Office kurup deneme yapmanız. Eğer beğenmezseniz zaten Windows'a geri dönebilirsiniz.
WPS Office is an AI-Powered Office suite, highly compatible with Microsoft Office Word, Excel, PPT and PDF. Can be downloaded online and free trial for Windows, Mac, iOS, Android and Linux.
Hocam Linux iso dosyaları zaten düşük boyutlu. Tavsiyem Linux Mint XCFE ve WPS Office kurup deneme yapmanız. Eğer beğenmezseniz zaten Windows'a geri dönebilirsiniz.
WPS Office is an AI-Powered Office suite, highly compatible with Microsoft Office Word, Excel, PPT and PDF. Can be downloaded online and free trial for Windows, Mac, iOS, Android and Linux.
Zaten neredeyse aynı arayüzleri var. Kendim bu sistemimde Linux Mint Cinnamon kullanıyorum. XCFE daha hafif hali oluyor. Sizin arayüz de buna çok benzer olacaktır.
Zaten neredeyse aynı arayüzleri var. Kendim bu sistemimde Linux Mint Cinnamon kullanıyorum. XCFE daha hafif hali oluyor. Sizin arayüz de buna çok benzer olacaktır. Eki Görüntüle 1128430
Bence yükleme. Uygulama desteği yok, sorun çıkarsa çözmek zor. Windows’ta .exe dosyasını çalıştırıp kurulumu yapıyorsun ama bunda yapamıyorsun. Linux kullanılmaz.
Çöpsta > Linuks.
Merhaba,
Eski bilgisayarımda Windows 7 yüklü birazcık donmaya başladı tekrar Windows 7 mi yüklemeliyim veya hangi Windows sürümünü yüklemeliyim? Özellikler:
i5 M460, 4 GB RAM, 465 GB HDD, ATI Mobility Radeon 5650.