O oyuncuyusuf Femtopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #1 - i5 M460. - Onboard ekran kartı. - 2 GB RAM. Bu sisteme 8 GB RAM taksam ETS 2 Zula gibi oyunlar düşük ayarlarda oynanabilir mi? Ya da oyun açısından bir performans artışı olur mu?
- i5 M460. - Onboard ekran kartı. - 2 GB RAM. Bu sisteme 8 GB RAM taksam ETS 2 Zula gibi oyunlar düşük ayarlarda oynanabilir mi? Ya da oyun açısından bir performans artışı olur mu?
P Pola_93 Picopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 567 Çözümler 9 12 Şubat 2021 #2 Onboard ama hangi onboard?
O oyuncuyusuf Femtopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #3 Pola_93 dedi: Onboard ama hangi onboard? Genişletmek için tıkla... O kadarını bilmiyorum bana söylenen ATI ekran kartının iptal edildiği onun yerine onboard olduğu.
Pola_93 dedi: Onboard ama hangi onboard? Genişletmek için tıkla... O kadarını bilmiyorum bana söylenen ATI ekran kartının iptal edildiği onun yerine onboard olduğu.
P Pola_93 Picopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 567 Çözümler 9 12 Şubat 2021 #4 oyuncuyusuf dedi: O kadarını bilmiyorum bana söylenen ATI ekran kartının iptal edildiği onun yerine onboard olduğu. Genişletmek için tıkla... Off şu bakkalların klasik 'iptal etme' numarası.
oyuncuyusuf dedi: O kadarını bilmiyorum bana söylenen ATI ekran kartının iptal edildiği onun yerine onboard olduğu. Genişletmek için tıkla... Off şu bakkalların klasik 'iptal etme' numarası.
O oyuncuyusuf Femtopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #5 Pola_93 dedi: Off şu bakkalların klasik 'iptal etme' numarası. Genişletmek için tıkla... Yani yanlış bir işlem mi yapılmış.
Pola_93 dedi: Off şu bakkalların klasik 'iptal etme' numarası. Genişletmek için tıkla... Yani yanlış bir işlem mi yapılmış.