i5 M480 Windows 10 Kaldırır mı?

harp

Decapat
Bu haber benim için kötü oldu. Bilgisayarım (laptop) İntel i5 M480 işlemcili 4GB ram ve GeFortce GT 420M ekran kartı bulunan bir bilgisayar. Windows 7 kullanıyordum ve memnundum fakat bu haberden sonra Windows 10 geçiş yapmayı düşünüyorum ama sizce özellikleri Win 10 kaldırır mı ?

Teşekkür ederim Recep bey. Madem öyle windows 10 geçişe başlıyorum. Windows 7 lisans keyim çöp olacak ama yapacak birşey yok. Bende artık 10 kullananlar arasında olacağım :).
SSD almanız yeterli. Sonrasında gayet güzel çalışır cihaz Windows 10 ile.
Windows 10 kurdum fakat tek sorunum ekran kartı driver yükleyince laptop fanı sürekli çalışmaya başladı.

Son düzenleme:
Bu haber benim için kötü oldu. Bilgisayarım (laptop) Intel i5 M480 işlemcili 4 GB RAM ve gefortce GT 420M ekran kartı bulunan bir bilgisayar. Windows 7 kullanıyordum ve memnundum fakat bu haberden sonra Windows 10 geçiş yapmayı düşünüyorum ama sizce özellikleri Windows 10 kaldırır mı?

Kaldırır tabii ki de bende aynı işlemciyi kullanıyorum. Gram sorun yaşamadım. 6 GB RAM, 4 GB ekran kartı ATI Radeon HD 5000 series var hiö bir sorun yaşamadım ama RAM'imi 14 GB yapacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı