A Ariete Hectopat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 385 Çözümler 1 22 Mart 2022 #1 Merhaba. Intel i5 M560 2.67 GHz işlemci. 8 GB RAM. NVIDIA Quadro FX 880M toplu bellek 4994 MB / görüntü belleği VRAM 970 MB ekran kartı. Ve 1TB HDD'ye sahip bir laptopa sahibim. Sizce bu cihazda alabileceğim en yüksek oyun performansı nedir?
Merhaba. Intel i5 M560 2.67 GHz işlemci. 8 GB RAM. NVIDIA Quadro FX 880M toplu bellek 4994 MB / görüntü belleği VRAM 970 MB ekran kartı. Ve 1TB HDD'ye sahip bir laptopa sahibim. Sizce bu cihazda alabileceğim en yüksek oyun performansı nedir?
ValderZ Centipat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 1.790 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2022 #2 Maksimum GTA 5 açar sanırım. Artı 0 Eksi
KS KS A Ariete Hectopat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 385 Çözümler 1 22 Mart 2022 #3 ValderZ dedi: Maksimum GTA 5 açar sanırım. Genişletmek için tıkla... Merhaba, LoL'de orta ayarlarda dahi kasarken böyle bir şeyin nasıl mümkün olabileceğini sormak isterim doğrusu. Artı 0 Eksi
ValderZ dedi: Maksimum GTA 5 açar sanırım. Genişletmek için tıkla... Merhaba, LoL'de orta ayarlarda dahi kasarken böyle bir şeyin nasıl mümkün olabileceğini sormak isterim doğrusu.
ValderZ Centipat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 1.790 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2022 #4 Ariete dedi: Merhaba, LoL'de orta ayarlarda dahi kasarken böyle bir şeyin nasıl mümkün olabileceğini sormak isterim doğrusu. Genişletmek için tıkla... bu videoda GTA 5'i açıyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Ariete dedi: Merhaba, LoL'de orta ayarlarda dahi kasarken böyle bir şeyin nasıl mümkün olabileceğini sormak isterim doğrusu. Genişletmek için tıkla... bu videoda GTA 5'i açıyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS A Ariete Hectopat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 385 Çözümler 1 22 Mart 2022 #5 ValderZ dedi: bu videoda GTA 5'i açıyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Evet, çok enteresan. Benim işlemcim de 3.20 GHz'e kadar çıkabilirken ve ayrıca +2 GB ile RAM fazlalığım da varken yine de çok kasıyor. Tavsiyen nedir? Artı 0 Eksi
ValderZ dedi: bu videoda GTA 5'i açıyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Evet, çok enteresan. Benim işlemcim de 3.20 GHz'e kadar çıkabilirken ve ayrıca +2 GB ile RAM fazlalığım da varken yine de çok kasıyor. Tavsiyen nedir?
Sxrean Hectopat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 198 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Kasım 2022 #6 Ariete dedi: Evet, çok enteresan. Benim işlemcim de 3.20 GHz'e kadar çıkabilirken ve ayrıca +2 GB ile RAM fazlalığım da varken yine de çok kasıyor. Tavsiyen nedir? Genişletmek için tıkla... Bende de Aynı Ekran Kartı var knk Ama Gta 5 de İyi Perfomans Alıyorum Artı 0 Eksi
Ariete dedi: Evet, çok enteresan. Benim işlemcim de 3.20 GHz'e kadar çıkabilirken ve ayrıca +2 GB ile RAM fazlalığım da varken yine de çok kasıyor. Tavsiyen nedir? Genişletmek için tıkla... Bende de Aynı Ekran Kartı var knk Ama Gta 5 de İyi Perfomans Alıyorum
U Ureachen Centipat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 14 Kasım 2023 #7 Ariete dedi: Merhaba. Intel i5 M560 2.67 GHz işlemci. 8 GB RAM. NVIDIA Quadro FX 880M toplu bellek 4994 MB / görüntü belleği VRAM 970 MB ekran kartı. Ve 1TB HDD'ye sahip bir laptopa sahibim. Sizce bu cihazda alabileceğim en yüksek oyun performansı nedir? Genişletmek için tıkla... kanka pc hp elitebook mu? Artı 0 Eksi
Ariete dedi: Merhaba. Intel i5 M560 2.67 GHz işlemci. 8 GB RAM. NVIDIA Quadro FX 880M toplu bellek 4994 MB / görüntü belleği VRAM 970 MB ekran kartı. Ve 1TB HDD'ye sahip bir laptopa sahibim. Sizce bu cihazda alabileceğim en yüksek oyun performansı nedir? Genişletmek için tıkla... kanka pc hp elitebook mu?