E EmretheHeisenberg Hectopat Katılım 8 Haziran 2015 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2015 #1 Merhaba arkadaşlar. Hazır bir oyuncu bilgisayarı arıyordum. Şunları buldum: Oyun Canavarı Masaüstü Bilgisayar Türkiyedeki En Uygun I5 Model 480 - n11.com Oyun Canavarı Masaüstü Bilgisayar Türkiyedeki En Uygun I5 Model 614 - n11.com Bu ikisinden hangisi daha iyi ve hangisi GTA 5, Far Cry 4, Mortal Kombat X gibi oyunları açabilir. Ve özellikle Gta 5 de hangisi kaç FPS alır? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2015
Merhaba arkadaşlar. Hazır bir oyuncu bilgisayarı arıyordum. Şunları buldum: Oyun Canavarı Masaüstü Bilgisayar Türkiyedeki En Uygun I5 Model 480 - n11.com Oyun Canavarı Masaüstü Bilgisayar Türkiyedeki En Uygun I5 Model 614 - n11.com Bu ikisinden hangisi daha iyi ve hangisi GTA 5, Far Cry 4, Mortal Kombat X gibi oyunları açabilir. Ve özellikle Gta 5 de hangisi kaç FPS alır? Şimdiden teşekkürler.
Camila Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 3.470 Makaleler 12 Çözümler 3 8 Haziran 2015 #2 Kendin bir bilgisayar toplarsan daha yüksek performans elde edebilirsin. Ayrıca ilk bilgisayar daha yeni soketi ve işlemciyi kullanmıştır.
Kendin bir bilgisayar toplarsan daha yüksek performans elde edebilirsin. Ayrıca ilk bilgisayar daha yeni soketi ve işlemciyi kullanmıştır.
Because Im Batman Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Eylül 2014 Mesajlar 5.237 Makaleler 7 Çözümler 1 Yer Gotham City / U.S Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Süper Kahramanlık( Gotham Şehrinin Bekçisi) 8 Haziran 2015 #3 Oyun canavarı 6570 öylemi? Aynı kartı kullanıyorum ama canavar filan göremiyorum.