i5 Sistem önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

furiel

Hectopat
Merhaba arkadaşlar,

Ben bilgisayarımı değiştireceğim şu an gerçekten çok kötü bir halde size şöylece açıklayayım;

• Intel core 4300 1.8 ghz 2 cpu
  • Nvidia GT 430 128 Bit
  • Windows 7 64 Bit
  • 600 Mhz Kingston 4 GB Ram
  • Anakart Hiper diye bir markanın dandik bir anakartı :(

Yapmak istediğim özellikler ise;

• i5 İşlemci (modelini bilmiyorum tavsiye bekliyorum)
  • Yeni i5 işlemciye uygun soketli bir anakart tavsiyesi
  • İşlemci + anakart ikisi uyumlu bir öneri yaparsanız sevinirim birbirine uyan ve iyi bir şey olan.
  • Ram ve ekran kartına geldi sıra, burada kararsızım bütçem çok elverişli olmadığı için ram miktarını 8 mi yapsam ? yoksa daha iyi bir ekran kartı mı alsam ?
  • Şu an ki bilgisayarımda 500 gb hard disk mevcut onları falan takacağım.

Yorumlarınızı bekliyorum uzun oldu ama gerçekten önerileriniz benim için önemli. Bunları dikkate alarak bir bilgisayarcıya gidip yardım alacağım bilgisayarı takma konusunda artık güvenemiyorum yediğim kazıklardan, bilgisizlikten...

Bütçem 1000-1200. (Araştırmalarıma göre 1000 küsur bir şey tutuyor sistem)

O fiyata Amd toplanmalı Amd fx-4100/Asus M5A97 LE/Corsair,Gskill 4gb 1600mhz CL9 RAM/CM RC-430/Asus HD7790 2gb 128Bit Ekran Kartı.

Neden AMD biraz açar mısınız hocam? çevremdeki herkes intel tercih ediyor.
Araştırmalarıma göre fx 4100 testlerde i3 den bile geride gözüküyor *-* cidden kararsızım acayip.

YORUMLARINIZI BEKLIYORUM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu ekran kartı oynatır, bu yüzden işlemciden kısıp ekran kartına yükleniyoruz ama bu da demek olmuyor ki Gtx780TI ile Pentium kullanmanın zararı yoktur, Fx-4100'a gelirsek oyunlarda sıkıntı çıkarmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı