İ5 Sisteme Ekran Kartı

Kasamdan açıkçası memnunum. Fakat arada sırada fps düşmeleri yaşıyorum. Bunun ekran kartından kaynaklandığından neredeyse eminim. Fakat sormak istedim sadece ekran kartı mı? Ve değişmesi gereken parçalar için tavsiyede bulunursanız sevinirim :) Ekran kartı olarak r9 280x yada 270x düşünüyorum. Eğer başka öneriniz varsa açığım çünkü bu kartlar yaklaşık 1000 lira :O

Açıkçası 1000 lira ayırabilmek için en azından 2-3 ay beklemem gerekicek :( . Ayrıca olabildiğince ucuza getirmek istiyorum. Hani max ım 1000 tl. Ama ben 600 tl ye getirebilirsem tadından yenmez. Hani kalan 400 tlyede bilgisayarıma güzel bir mouse, klavye alabilirim :p

- - - Güncellendi - - -

PSU güç kaynağıdır :)

açıkçası 1000 lira ayırabilmek için en azından 2-3 ay beklemem gerekicek :( . Ayrıca olabildiğince ucuza getirmek istiyorum. Hani max ım 1000 tl. Ama ben 600 tl ye getirebilirsem tadından yenmez. Hani kalan 400 tlyede bilgisayarıma güzel bir mouse, klavye alabilirim :p

- - - Güncellendi - - -

PSU güç kaynağıdır :)

O anlamda demedi dostum çok güldüm ama yani kaç W demek istemiş. Cevabına hala gülüyorum. :D :D :D

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı