Ayran Man Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 362 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #1 4 GB RAM. GT 840 4 GB ekran kartı. i5 3.10 GHz 5.nesil işlemci. Yukarıda özelliklerini yazdığım bir laptop var. Ana amacım PSP'ye çıkan ve Steam'de bulunamayan J-RPG oyunları oynamak. Önerilerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mart 2023
4 GB RAM. GT 840 4 GB ekran kartı. i5 3.10 GHz 5.nesil işlemci. Yukarıda özelliklerini yazdığım bir laptop var. Ana amacım PSP'ye çıkan ve Steam'de bulunamayan J-RPG oyunları oynamak. Önerilerinizi bekliyorum.
C cenkkk Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 7.578 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 8700G | Radeon 780M | 32 GB DDR5 | Kioxia Exceria Plus G3 | Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #2 PPSSPP'den daha iyi bit alternatif yok, hile yapmak da kolay.
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #3 Ayran Man dedi: 4 GB RAM. GT 840 4 GB ekran kartı. i5 3.10 GHz 5.nesil işlemci. Yukarıda özelliklerini yazdığım bir laptop var. Ana amacım PSP'ye çıkan ve Steam'de bulunamayan j-RPG oyunları oynamak. Önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... PPSSPP işinizi görür diye düşünüyorum. cenkkk dedi: PPSSPP'den daha iyi bit alternatif yok, hile yapmak da kolay. Genişletmek için tıkla... Ben GoW bitirmiştim.
Ayran Man dedi: 4 GB RAM. GT 840 4 GB ekran kartı. i5 3.10 GHz 5.nesil işlemci. Yukarıda özelliklerini yazdığım bir laptop var. Ana amacım PSP'ye çıkan ve Steam'de bulunamayan j-RPG oyunları oynamak. Önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... PPSSPP işinizi görür diye düşünüyorum. cenkkk dedi: PPSSPP'den daha iyi bit alternatif yok, hile yapmak da kolay. Genişletmek için tıkla... Ben GoW bitirmiştim.
Ayran Man Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 362 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #4 cenkkk dedi: PPSSPP'den daha iyi bit alternatif yok, hile yapmak da kolay. Genişletmek için tıkla... İndirdim hocam sağolun. K.Makise dedi: PPSSPP işinizi görür diye düşünüyorum. Ben GoW bitirmiştim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim tam aradığım türde.
cenkkk dedi: PPSSPP'den daha iyi bit alternatif yok, hile yapmak da kolay. Genişletmek için tıkla... İndirdim hocam sağolun. K.Makise dedi: PPSSPP işinizi görür diye düşünüyorum. Ben GoW bitirmiştim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim tam aradığım türde.