akvarist Centipat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2021 #1 8 GB RAM, Intel i5 ve bu linkteki hard diske karar verdim. WD Elements USB 3.0 2.5" 4TB Harici Hard Disk Siyah Ama anakart ve ekran kartı için karar veremiyorum. Bütçe en fazla 5000 gibi olacaktır. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2021
8 GB RAM, Intel i5 ve bu linkteki hard diske karar verdim. WD Elements USB 3.0 2.5" 4TB Harici Hard Disk Siyah Ama anakart ve ekran kartı için karar veremiyorum. Bütçe en fazla 5000 gibi olacaktır.
usassyuoturghh76439 Decapat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 422 Çözümler 1 Yer Türkiye 6 Temmuz 2021 #2 i5 kaçıncı nesil acaba?
akvarist Centipat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2021 #3 usassyuoturghh76439 dedi: i5 kaçıncı nesil acaba? Genişletmek için tıkla... Nesilden anlamıyorum ama intel core i5 olabilir
usassyuoturghh76439 dedi: i5 kaçıncı nesil acaba? Genişletmek için tıkla... Nesilden anlamıyorum ama intel core i5 olabilir
E Emprialyx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 1.010 Çözümler 2 6 Temmuz 2021 #4 akvarist dedi: Nesilden anlamıyorum ama intel core i5 olabilir Genişletmek için tıkla... Hocam nesilini söyleyin ki anakart önerebilelim.
akvarist dedi: Nesilden anlamıyorum ama intel core i5 olabilir Genişletmek için tıkla... Hocam nesilini söyleyin ki anakart önerebilelim.
akvarist Centipat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2021 #5 Emprialyx dedi: Hocam nesilini söyleyin ki anakart önerebilelim. Genişletmek için tıkla... 8 GB RAM,İNTEL İ5 ve hard disk almayı düşündüklerim yeni bilgisayar kuruyorum o yüzden anakart ve ekran kartı önerisi istedim
Emprialyx dedi: Hocam nesilini söyleyin ki anakart önerebilelim. Genişletmek için tıkla... 8 GB RAM,İNTEL İ5 ve hard disk almayı düşündüklerim yeni bilgisayar kuruyorum o yüzden anakart ve ekran kartı önerisi istedim
Dexa_69 Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 286 Yer X Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Temmuz 2021 #6 akvarist dedi: 8 GB RAM, Intel i5 ve hard disk almayı düşündüklerim yeni bilgisayar kuruyorum o yüzden anakart ve ekran kartı önerisi istedim. Genişletmek için tıkla... Hocam işlemci neslini soruyor ona göre anca anakart verebilir sana.
akvarist dedi: 8 GB RAM, Intel i5 ve hard disk almayı düşündüklerim yeni bilgisayar kuruyorum o yüzden anakart ve ekran kartı önerisi istedim. Genişletmek için tıkla... Hocam işlemci neslini soruyor ona göre anca anakart verebilir sana.
akvarist Centipat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2021 #7 Dexa_69 dedi: Hocam işlemci neslini soruyor ona göre anca anakart verebilir sana. Genişletmek için tıkla... Nesil nedir bilmiyorum alacağım işlemcinin nesiline nerden bakabilirim?
Dexa_69 dedi: Hocam işlemci neslini soruyor ona göre anca anakart verebilir sana. Genişletmek için tıkla... Nesil nedir bilmiyorum alacağım işlemcinin nesiline nerden bakabilirim?
E Emprialyx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 1.010 Çözümler 2 6 Temmuz 2021 #8 akvarist dedi: Nesil nedir bilmiyorum alacağım işlemcinin nesiline nerden bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam eğer daha işlemci ram felan almadıysanız bütçenizi söyleyin. Hazır sistem önerelim.
akvarist dedi: Nesil nedir bilmiyorum alacağım işlemcinin nesiline nerden bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam eğer daha işlemci ram felan almadıysanız bütçenizi söyleyin. Hazır sistem önerelim.