i7-10510U sistemde Windows 11 donuyor

Makaleler
3
Yer
Azərbaycan
Daha fazla  
RAM
16 GB
SSD veya HDD modeli
CT480BX500SSD1
Ekran kartı
Intel(R) UHD Graphics, NVIDIA GeForce MX130
Anakart
HP 86B4
İşlemci
Intel(R) Core(TM) i7-10510U CPU @ 1.80GHz
Merhaba. Windows 11 sanki emin değilim ama son güncellemelerden sonra biraz mesela sağ tıklayıp, yenile dediğimde takılıyor gibi çalışıyor. Nasıl desem simgeler sanki geç geliyor gibi. Ya da bana öyle geliyor bilmiyorum. Ama SSD'li bir bilgisayar tabii ki, de geç açılıyor ayrıca. Çok fazla bir program da yok bilgisayarda. Bilgisayar özelliklerini paylaşıyorum hemen.

Windows'un güncellemelerinde arada bir olabiliyor böyle şeyler. Yazıcıları görememe sorunu çıkarabiliyor, sizinki gibi sistemi kararsız bırakabiliyor vs...
Sonra düzeltmek için yeni güncellemeler geliyor.
Hangi güncellemelerin sorun yarattığını biliyorsanız onları kaldırın ve engelleyin. Bilgisayarı yeniden başlatın. İlkinde kapanış ve açılış için beklenen süre uzun olacaktır. İkinci yeniden başlatmada performans belli olur.
Eğer çözüm olmazsa sorun başka yerdedir.
Termal bakım ve temizlik zamanı gelmiş olabilir mesela.

Haklısınız. Ben de öyle düşünüyorum.

Bu arada BIOS güncelliyor musunuz? HP destek sayfasından bilgisayarınızın modeli için güncel BIOS versiyonunu ve sizdeki yüklü BIOS versiyonunu bir karşılaştırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…