i7-1065G7 ve MX330 darboğaz yapar mı?

ÖmerDmrc

Decapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
13100F RTX 4060 16GB RAM
Bunlar darboğaz yapar mı? Çünkü oyunda kullanımları arasında dağlar kadar fark var ve ekran kartı normal GHz'de çalışırken işlemci 3.5'ten 1.2ye düşüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun bendede mevcut i5 1035g1+ mx330 laptopa sahibim oyuna girince işlemci düşük ghz çalışıyor masa üstünde 3ghz seyrederken oyuna girince 1.5 ghz arada 2 ghz oluyor ve performans kaybı yaşıyorum hiç bir şekilde akıcı olmuyor.

Hocam acaba sorunu çözdünüz mü? Birisi undervolt diğeri throttlestop diyor. Arkadaşımda aynı laptop var sizinkisi ile 3 yıldır bu sorun var, gerçekten sıkıldık artık.

Hocam acaba sorunu çözdünüz mü? Birisi undervolt diğeri throttlestop diyor. Arkadaşımda aynı laptop var sizinkisi ile 3 yıldır bu sorun var, gerçekten sıkıldık artık.
i5 1035g1 çok tuhaf işlemci anlamış değilim sorunun çözümü hala yok ben o kadar denedim çözemedim tek seçenek yeni bilgisayar almak sanırsam.

Throttlestop hiç açmadan dengeli ayarda oyuna gir ben öyle çözdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…