- Makaleler
- 1
Merhaba başlıkta belirttiğim gibi bir sistem toplamayı düşünüyorum. Parçalar aşağıda;
urun.n11.com
urun.n11.com
urun.n11.com
urun.n11.com
www.n11.com
www.n11.com
www.n11.com
urun.n11.com
Bu sistem için kaç Watt PSU gerekir? 650 Watt yeterli mi? İşlemciyi Turbo Boost edip 4.8 GHz yapacağım bunu da belirteyim. Ve sadece güç kaynağı Watt tavsiyesi istiyorum. Cevaplar için teşekkürler.

Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.

Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı

Anakart Fiyatları ve Modelleri - n11
Anakart ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Anakart çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.

Diğer Bilgisayar Bileşeni Modelleri ve Fiyatları - n11
Diğer ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Diğer çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.

Optik Sürücü Modelleri ve Fiyatları - n11
Optik Sürücü ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Optik Sürücü çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.

Hyperx Fury HX432C16FB3/16 16 GB DDR4 3200 MHz CL16 Ram Fiyatları ve Özellikleri
Hyperx Fury HX432C16FB3/16 16 GB DDR4 3200 MHz CL16 Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.

Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.

Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
Bu sistem için kaç Watt PSU gerekir? 650 Watt yeterli mi? İşlemciyi Turbo Boost edip 4.8 GHz yapacağım bunu da belirteyim. Ve sadece güç kaynağı Watt tavsiyesi istiyorum. Cevaplar için teşekkürler.