i7 10700 GTX 1660 Ti sisteme PSU önerisi

Bütçe
1200 TL
Makaleler
1
Merhaba başlıkta belirttiğim gibi bir sistem toplamayı düşünüyorum. Parçalar aşağıda;

Bu sistem için kaç Watt PSU gerekir? 650 Watt yeterli mi? İşlemciyi Turbo Boost edip 4.8 GHz yapacağım bunu da belirteyim. Ve sadece güç kaynağı Watt tavsiyesi istiyorum. Cevaplar için teşekkürler.

Gayet güzeldir bakabilirsiniz

Mümkünse modüler olabilir mi? Bir de asıl sorum şu: Bu sistem için hemen hemen kaç watt psu gerekir? Çünkü aklımda seasonic focus plus 650W vardı. Ani güç gereksinimi artışlarını karşılayabilir mi?
Çok saçma bir sistem açıkçası.

Oyun için Intel desek ekran kartı düşük ne anlamı var.

Sistemin tamamı için bütçe belirtin yardımcı olalım.
Sistem toplama istemiyorum. Sadece yukarıdaki sistemin kaç watt bir psuya ihtiyacı olduğunu merak ediyordum.

Merhaba başlıkta belirttiğim gibi bir sistem toplamayı düşünüyorum. Parçalar aşağıda;

Bu sistem için kaç Watt PSU gerekir? 650 Watt yeterli mi? İşlemciyi Turbo Boost edip 4.8 GHz yapacağım bunu da belirteyim. Ve sadece güç kaynağı Watt tavsiyesi istiyorum. Cevaplar için teşekkürler.

O ekran kartı fiyatına RTX2060 satılıyor da 🤣🤣

Klasik ben çok bilirim öneri istemiyorum diyerek mantıksız sistem toplayan biri daha.

En az 500W bir PSU seçin ileriye dönük 650-750W olabilir.

Sistem render için. İntel core i7 10700 işlemcide 8 çekirdek 16 thread var ryzen 7 3700x ile aynı gibi gelebilir. Ama i7 10700 işlemcide hyperthreading teknolojisi var. Bu yüzden i7 10700 seçtim. Hangi işlemci ve hangi ekran kartıyla toplayacağımı biliyorum. Sadece watt tavsiyesi istedim. Bunu göz önünde bulundurunuz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı