En ucuz Samsung 970 EVO Plus MZ-V7S500BW PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung 970 EVO Plus MZ-V7S500BW PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.029,69 TL'den başlayan fırsatları yakala!
İlkinde seçtiğiniz sistemi, kendinize göre revize ettiğinizde 12.000 TL tuttuğunu belirttiniz. Anlamadığım nokta; sonrasında da 7800 TL'lik sistem attınız. Belirtin, ne kadarlık bir sistem istediğinizi. 12.000 TL'ye zorunluluktan mı çıktığınızı düşünüyorsunuz? (işlemci fiyatı, adaptör, Windows kurulumu vs. nedenlerden ötürü mü?)
İlkinde seçtiğiniz sistemi, kendinize göre revize ettiğinizde 12.000 TL tuttuğunu belirttiniz. Anlamadığım nokta; sonrasında da 7800 TL'lik sistem attınız. Belirtin, ne kadarlık bir sistem istediğinizi. 12.000 TL'ye zorunluluktan mı çıktığınızı düşünüyorsunuz? (işlemci, adaptör, Windows kurulumu vs. 'den ötürü mü?)
Hocam itopya'da amd ve intel olarak 2060 ekran kartlı 2 sistem var 7-8 bin civarında.
ben o sistemler üzerinde revize ettim 12 bin'e çıktı bütçeme uydu sipariş verdim.
ama sonra iptal ettim.
şuan kafam çok karışmış durumda
O kasa ve içindeki PSU olmaz bu sisteme. Arızalanıp patladığı durumlarla karşılaşılıyor. (Forumda vakası çok, bakabilirsiniz.)
Anakartı bilmiyorum. Ekran kartı stokta yok. Stokta olmadığından zaten hocalarım genelde hazır sistem attılar.
O kasa ve içindeki PSU olmaz bu sisteme. Arızalanıp patladığı durumlarla karşılaşılıyor. (Forumda vakası çok, bakabilirsiniz.)
Anakartı bilmiyorum. Ekran kartı stokta yok. Stokta olmadığından zaten hocalarım genelde hazır sistem attılar.
Şu an telefonda olduğumdan cidden toplamak zor. İtopya, nasıl bir usulle satış yapıyor bilmiyorum.
Konu çok doldu ama biraz da olsa fikir edindiğinizi düşünüyorum. Yeni bir konu açın bence. Ekran kartı stokları karaborsaya düştüğünden öneri yapmak zor. Zaten siz de anlamışsınızdır olan stokların hazır sistemlere ayrıldığını.